GANLJIVO

Žena Kobeja Bryanta ganila dvorano: vsi so vstali in zaploskali (VIDEO)

Komemoracija je bila nabita s čustvi.
Fotografija: Ganjena Vanessa. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Ganjena Vanessa. FOTO: Youtube

V nabito polnem Staples centru se je zbralo 20 tisoč ljudi, ki so počastili življenje košarkarske legende Kobeja Bryanta in njegove hčerke Gianne. Začetek komemoracije se je začel s polurno zamudo, vendar je petje megazvezdnice Beyonce vsem naježilo kožo. »Tukaj sem, ker imam rada Kobeja,« je povedala pevka in zapela njemu v spomin.


Jimmy Kimmel, ameriški voditelj in komik, je bil zelo dober prijatelj Bryanta in že ob prvih besedah na odru je zajokal. To se je zgodilo v trenutku, ko je našteval imena žrtev helikopterske nesreče, ki je vzela tudi življenje legendarnega košarkarja in njegove hčerke.
Jimmy Kimmel je bil dober prijatelj pokojnega Kobeja. FOTO: Lucy Nicholson, Reuters
Jimmy Kimmel je bil dober prijatelj pokojnega Kobeja. FOTO: Lucy Nicholson, Reuters


Besedo je imela tudi žena pokojnega košarkarja Vanessa Bryant, ki še vedno ne more verjeti, kakšna tragedija se je zgodila.

»Govorila bom o svoji hčerki in možu. Gianna je bila očkova deklica in tudi mene je imela zelo rada. Vsako jutro in večer me je poljubila. Bila je samozavestna in odlična športnica,« je povedala o svoji pokojni hčerki in obraz so ji zalile solze. Ganljiv govor je nadaljevala z njenimi dosežki in o odnosu z očetom, ki jo je tudi treniral. Povedala je, da na moža ni gledala kot na zvezdnika, ampak kot na najboljšega prijatelja. 
Ganjena Vanessa. FOTO: Lucy Nicholson, Reuters
Ganjena Vanessa. FOTO: Lucy Nicholson, Reuters


»Vedno sva govorila, da bova 'kul' babica in dedek. On bi bil najboljši dedek na svetu. Ampak zdaj ne bo mogel videti, kako njegove hčerke odraščajo, niti jih ne bo mogle pospremiti do oltarja,« je v solzah dejala Vanessa.

Na govorniškem odru so se zvrstili številni prijatelji in učenci pokojnega košarkarja in lepih besed ni zmanjkalo. V Staples centru se nahaja 35 tisoč rdečih rož, ki so postavljene okoli odra v središču dvorane.
FOTO: Lucy Nicholson, Reuters
FOTO: Lucy Nicholson, Reuters

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije