DRUŽINSKA TRAGEDIJA

Svetovno znani pevec izgubil še drugega sina

Umrl je njegov prvorojenec Jethro.
Fotografija: Nick Cave. FOTO: Danny Moloshok, Reuters Pictures
Odpri galerijo
Nick Cave. FOTO: Danny Moloshok, Reuters Pictures

Glasbenik Nick Cave je za britanske medije potrdil tragično vest, da je umrl njegov 31-letni sin Jethro Lazenby. »Z veliko žalostjo potrjujem, da je moj sin Jethro umrl. Družina bi vam bila hvaležna za spoštovanje naše zasebnosti v tem času,« je bil kratek Nick Cave, ki je tako izgubil že svojega drugega otroka. Leta 2015 je namreč umrl njegov mlajši sin, takrat 15-letni Arthur. Padel je z obalne pečine v bližini Brightona.

Jethro se je ukvarjal z manekenstvom. Rojen je bil leta 1991, le 10 dni pred rojstvom Nickovega drugega sina Luka. Jethra je imel z Beau Lazenby, drugega sina Luka pa s prvo ženo Viviane Carneiro. Jethro je odraščal v Avstraliji in je za medije pred leti povedal, da svojega očeta ni srečal niti enkrat vse do sedmega ali osmega leta: »Bilo je težko, ampak na koncu se je vse dobro izteklo.« Tudi Nick je javno spregovoril o njunem odnosu in povedal, da bo večno obžaloval, da v sinovih rosnih letih z njim ni imel veliko kontaktov. Kljub temu sta kasneje razvila dober odnos. 

Ko se je Jethro preselil v Veliko Britanijo, je postal uspešen model, ukvarjal se je tudi z glasbo. Letos aprila so ga zaprli, ker je marca napadel svojo mater. Diagnosticirali so mu shizofrenijo. Leta 2018 je bil že obsojen zaradi napada na svoje takratno dekle.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas