Zaljubljeni Vujačić se znajde tudi v kuhinji

Košarkar je nase opozoril v ligi NBA in z romanco z Marijo Šarapovo.
Fotografija: Pek Saša Vujačić
Odpri galerijo
Pek Saša Vujačić

V košarkarski ligi NBA se počasi spravljajo k sebi, konec julija naj bi se zaradi koronavirusa prekinjeno tekmovanje nadaljevalo. Da bi se preizkusil med najboljšimi na svetu, še vedno upa tudi 36-letni nesojeni slovenski reprezentant Saša Vujačić, ki pa ga v Sloveniji ni že od leta 2001, ko je s Polzele odšel v italijanski Videm, nato pa v ZDA. Tam si je ustvaril dom, živi v Kaliforniji, zapisal se je vinarstvu, po svetu pa je cenjena njegova žlahtna kapljica pod blagovno znamko Alexander. Vujačić je med letoma 2017 in 2019 igral v Italiji, prej v New Yorku. Lahko se pohvali z dvema naslovoma prvaka v ligi NBA. ​
Američanka, ki je ogrela košarkarjevo srce. FOTOGRAFIJI: INSTAGRAM
Američanka, ki je ogrela košarkarjevo srce. FOTOGRAFIJI: INSTAGRAM

Zdi se, da je to preteklost in da bo Vujačić počasi začel razmišljati o igralski upokojitvi. Med pandemijo se je na družabnih omrežjih pohvalil celo s peko kruha, veščino, ki je je očitno še posebno vesela njegova boljša polovica, ameriška športna voditeljica in novinarka Kristine Leahy, ki je profesionalno pot začela kot uradna poročevalka s tekem Boston Celtics. Vujačić in Kristine naj bi prijateljevala od decembra lani.

Ni ga omenila

Spomnimo, Vujačić je bil že zaročen, med letoma 2009 in 2012 je bil do ušes zaljubljen v nekdanjo rusko teniško divo Marijo Šarapovo. Spoznala sta se na zabavi pri Marijini prijateljici, Saša pa jo je navdušil s stasom in karizmo. Še več, odnos sta kmalu poglobila in se leta 2010 zaročila. Zveza je trajala do leta 2012. Kot je pojasnila Šarapova, so bili njeni uspehi, slava in premoženje zanj prevelika težava, menda ji je celo zameril, ker se mu ni zahvalila na proslavi podelitve nagrad za Roland Garos 2012. »Res je super dekle in s Sašo se imata zelo rada, potovali smo tudi v Washington, na Florido in v New York,« je njun odnos opisal Spale Todorović, svojčas košarkar ljubljanske Olimpije in osebni trener Saše Vujačića. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije