KRALJEVI RED

Zakaj se mora Meghan prikloniti Kate

Na britanskem dvoru veljajo stroga pravila. 
Fotografija: Kraljica je novi vojvodinji ukazala, da mora opraviti  polletni tečaj kraljevega vedenja. FOTO: AP
Odpri galerijo
Kraljica je novi vojvodinji ukazala, da mora opraviti  polletni tečaj kraljevega vedenja. FOTO: AP

Čeprav je postala del kraljeve družine in nosi naziv vojvodinje Sussekške, Meghan nikoli ne bo imela takega položaja kot njena svakinja Kate, ki bo nekoč postala kraljica. Njen William je namreč drugi v vrsti za prestol, princ Harry pa šele šesti. 

To pomeni, da se mora Meghan Kate prikloniti, poleg tega pa se mora, ko Harryja ni v njeni prisotnosti, prikloniti tudi njegovima sestričnama Beatrice in Eugene ter Harryjevi teti Anne. V njegovi prisotnosti ji tega ni treba početi, narekujejo pravila britanskega dvora. In komu se mora vedno prikloniti? Kraljici Elizabeti II., njenemu možu princu Filipu, princu Charlesu in njegovi ženi, vojvodinji Camilli ter Williamu.

Meghan se bo morala vse življenje priklanjati Kate. FOTO: Jack Taylor, Getty Images
Meghan se bo morala vse življenje priklanjati Kate. FOTO: Jack Taylor, Getty Images

Stroga pravila

Tako kot ostalim članom tudi Meghan pravila vedenja nalagajo, da ne sme delati selfijev ne podeljevati avtogramov, ne sme imeti profilov na družbenih omrežjih, ne sme nositi temnih in živahnih odtenkov barv laka za nohte, za vsako pot si mora pripraviti žalna oblačila (v primeru smrti člana kraljeve družine), ne sme nositi minikril, ne sme sedeti s prekrižanimi nogami, ne sme nositi čevljev s polno peto, v kraljičinih rezidencah bo hodila v posteljo takrat, ko to zaukaže Elizabeta II. 

To pa so samo nekatera od pravil, ki jih bo morala Meghan spoštovati ...

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije