SAMOZAVEST SERIJSKO

Vplivnica razburila sledilce: Prelepa sem, da bi vstajala ob 6. uri (VIDEO)

Dekle je razjezilo javnost, saj meni, da je prelepa, da bi delala.
Fotografija: Lucy Welcher. FOTO: Instagram, zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Lucy Welcher. FOTO: Instagram, zaslonski posnetek

Mlada ameriška vplivnica Lucy Welcher je sprožila plaz negativnih komentarjev, potem ko je na tiktoku izjavila, da je prelepa, da bi kar koli počela, in dodala, da se ne želi truditi v službi.

»Nočem delati do konca svojega življenja. Je videti, kot da želim vstati ob 6. uri zjutraj? Vsak dan v naslednjih 60 letih? Ne! Prelepa sem za to,« je rekla z jeznim tonom.

Uporabniki tega družbenega omrežja niso pomišljali, ampak so takoj izrazili svoje mnenje v komentarjih.

»Upam, da boš ponižana, punca, kaj takega potrebuješ. Videz nima nobene zveze z delom in žalostno je, da imaš takšno mnenje.«

»Kaj, če poskušaš biti odrasla, namesto da se obnašaš kot privilegirana princesa, ki pričakuje, da ji bo življenje dano na pladnju?« To sta le dva komentarja od mnogih, ki so jo želeli odpreti oči.

En uporabnik je šel še korak dlje in vplivnici odkrito predstavil svojo ponudbo. »Lahko si moja gospodinja, zaslužim milijone na leto. Ti samo poskrbi, da bo hiša čista in da bo hrana vsak dan na mizi.«

Čeprav je njena izjava očitno razburila javnost, dekle to ni nič posebej zaskrbelo. Z več kot 10 milijoni všečkov na tiktoku se zdi, da točno ve, kaj počne in kako pritegniti pozornost.

@luluhasfun

Not my thing

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas