60 LET

Vojvodinja ne skriva lepotnih posegov

Sarah Ferguson bo v torek dopolnila okroglih 60 let. Mladostni videz ohranja tudi z laserjem.
Fotografija: Sarah Ferguson se ne sramuje lepotnih posegov.
Odpri galerijo
Sarah Ferguson se ne sramuje lepotnih posegov.

Sarah Ferguson vojvodinja Yorška, bo v torek dopolnila 60 let, pred jubilejem pa se je odločila razkriti, kateri kozmetični popravki so ji pomagali ohraniti tako mladostni videz. Čeprav se večina strinja, da se Fergie dostojanstveno stara, saj njena koža ni nenaravno zglajena, pa že nekaj časa krožijo govorice, da se zateka k lepotnim popravkom. Nazadnje so o tem ugibali njeni oboževalci, ko se je pred enim letom udeležila poroke mlajše hčere, princese Eugenie, saj je bila njena koža še posebno žareča in gladka. Da je bila takšna zaradi pomoči kozmetičarke, je Fergie brez zadržkov priznala, a za njen videz takrat menda ni bila zaslužna le kozmetičarka.
Na hčerini poroki jo je pomladila tudi izjemna sreča.
Na hčerini poroki jo je pomladila tudi izjemna sreča.

»Sijala sem od sreče, o tem ni debate. Seveda pa sem si pred tako pomembnim dnem privoščila laserski poseg, da je bila moja koža bolj gladka. Katera ženska ne želi biti videti dobro na poročni dan svojega otroka, še zlasti če ve, da bodo vanjo uprti televizijske kamere in na desetine fotoaparatov. A ni bilo vse v omenjenem posegu. Ko sem srečna, mi žarijo oči, tako pač je, in že zaradi tega sem videti mlajša. In tisti dan sem bila še posebno srečna,« je dejala Fergie, ki si je pred leti privoščila tudi injekcije botoksa, menda ker drugega pač ni bilo. Zdaj ima veliko raje laserske posege, ki so hitri, rezultati pa so videti precej bolj naravni.


»Ne maram videza, ki ga dobiš po botoksu. Ko ne moreš premikati obraza. To se mi zdi grozljivo, saj med pogovorom veliko uporabljam obrazne mišice. Tako izražam čustva,« je odločitev, da opusti botoks, pojasnila Fergie, ki si je povešeno kožo na bradi dala dvigniti s polnili, da bi zgladila gubice na vratu, pa ji njena kozmetičarka pod kožo vbrizga vitaminske injekcije, ki so tudi bolj zdrave od botoksa.

»Strup je le strup in strankam ga vbrizgam le na izrecno željo. Raje jim predstavim enako učinkovite, a netoksične načine glajenja gub,« je dejala Gabriela Mercik, kozmetičarka in dobra prijateljica Sarah Ferguson.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije