KARLEUŠA IZZVALA BES

Vojna zvezdnikov brez milosti: grdo ozmerjala Cecino hčer, dobila lekcijo

Objavljeno 14. avgust 2019 20.13 | Posodobljeno 14. avgust 2019 22.05 | Piše: T. V.

»Vedno je bila nerealna,« je pevec zapisal o nekdanji prijateljici.

Karleuša se je pred leti zaradi svojega pisanja o Ceci znašla celo na sodišču. Zvezdnici naj bi medtem zakopali bojno sekiro, ki pa jo je Jelena zdaj očitno odkopala. FOTO: Instagram
Na spletu med seboj brutalno obračunavata srbska zvezdnika, ki sta brez dlake na jeziku. Aca Lukas se je spustil v besedno vojno z do nedavnega še prijateljico Jeleno Karleušo.
 
»Oprosti, Rusija, da se je ta samooklicana 'genialka' primerjala s tabo. Vedno je bila nerealna in to ni nič novega. /…/ Tvoja nemoč in tvoj bes se vidita v tvojem odgovoru (čeprav ne vem, kdo te je kaj vprašal, da si se oglasila)! Stojim za vsemi ljudmi, ki jih z ničimer izzvana žališ, ne veš pa niti, zakaj. Pišeš v nekih 'šifrah', ker misliš, da boš tako zanimiva. Očitno ti nekaj manjka,« je bil oster pevec. »Nimam te namena žaliti, a ne bom dovolil, da nekdo serje po meni in po mojih prijateljih, tako kot sem se nedolgo nazaj postavil tebi v bran,« je še dodal.
 
Njegov bes je izzval zapis Karleuše o srbskem poslovnežu in njegovem rojstnem dnevu ter o Svetlani Ražnjatović Ceci in njeni hčerki Anastasiji, ki jo je označila za »mutasto povoženo mačko«.
 
»Bedno in pomilovanja vredno je, da žališ otroke, otroke nekoga, in to tako grdo in tako brez sramu, kot ti žališ Cecinega otroka. Sram bi te moralo biti,« je še dodal Lukas.
Deli s prijatelji