NA PODELITVI

VIDEO: Pijana gostja zvezdnikoma ukradla pozornost

Liam in Cheryl sta se pogovarjala z voditeljem in nista niti slutila, kaj se dogaja za njunim hrbtom.
Fotografija: Liam in Cheryl nista opazila, kaj se je dogajalo za njunim hrbtom. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Liam in Cheryl nista opazila, kaj se je dogajalo za njunim hrbtom. FOTO: Youtube

Na Otoku se šušlja, da naj bi se razhajala glasbenika Liam Payne in Cheryl Cole, ki pa sta rumenim medijem zaprla usta. Zvezdnika sta se namreč na podelitvi britov skupaj pojavila na rdeči preprogi, videti pa sta bila zaljubljena kot še nikoli.

Čeprav sta bila Liam in Cheryl zvezdi večera in so bile zaradi govoric o domnevnem razhodu vse oči uprte vanju, jima je v nekem trenutku temnolaska, ki je pregloboko pogledala v kozarec, ukradla pozornost. Gostitelj večera in voditelj Jack Whitehall je z zaljubljencema opravil kratek intervju, med drugim sta mu povedala, da se njun zmenek dobro odvija, in prek malih zaslonov pomahala sinu, za njihovim hrbtom pa se je dogajalo nekaj, kar je v smeh spravilo številne uporabnike družabnih omrežjih in gledalce.

Este Haim, skrivnostna temnolaska oziroma članica skupine Haim, se je spogledovala s kamero, proti njej pošiljala poljube in večkrat ponovila: »Pokliči me.« »Sprijaznite se, skrivnostna pijana ženska je nocoj ukradla vso pozornost,« je zapisal nekdo na twitterju.{bulvar_facebook_like}{/bulvar_facebook_like}

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije