SPOLNE IGRICE

VIDEO: Pamela izdala seksualne pikantnosti z najbolj nore zabave

Andersonova ni skrivala podrobnosti o spolni orgiji v vili Hugha Hefnerja.
Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

LONDON – Pamela Anderson je v intervjuju britanskemu novinarju Piersu Morganu razkrila nekaj doslej skrbno čuvanih skrivnosti iz svojega spolnega življenja. Nekdanja prva zvezda serije Baywatch, zdaj stara že čez 50 let, je povedala, da je svojo najbolj noro zabavo v življenju doživela v vili Hugha Hefnerja, ustanovitelja revije Playboy.

ni podpisa
ni podpisa


Po njenem pripovedovanju je Hefner ob njenem prihodu že imel družbo sedmih lepotic, mislila je, da ga bo ona zgolj opazovala pri spolnem občevanju z njimi. Kaj hitro pa ji je postalo jasno, da je scenarij nekoliko drugačen. Sedmerica dam je v bistvu čakala nanjo. One so bile mišljene kot občinstvo, Pamela pa naj bi imela aktivnejšo vlogo v spolnih igricah tega ameriškega poslovneža in enega najbolj znanih plejbojev v zgodovini. »Vsi so bili goli, sedem nagic se je začelo vzpenjati po stopnicah v zgornje nadstropje. Sledila sem jim in razmišljala, kaj se dogaja. Sedem žensk in Hef. Stala sem ob postelji in jih gledala. Nato pa ugotovila, da one gledajo mene. Rekla sem si: 'To ni film. Takoj moram stran.'«

Vedo, v kaj se spuščajo

Pamela je nedavno dvignila nemalo prahu s svojo izjavo o spolnem nadlegovanju v Hollywoodu. Po njenem mnenju namreč vsi vedo, v kaj se spuščajo, ko gredo sami v sobo s kakšnimi osebami iz filmskega sveta. V tokratnem intervjuju je svoje mnenje malce omilila: »Seveda podpiram ženske, ki so bile žrtve spolnega nasilja, in sočustvujem z njimi, vendar sočustvujem tudi z moškimi. Imam dva sinova in skrbi me, da ju ne bi kdo kdaj lažno obdolžil nasilja in jima s tem uničil življenja. Nočem, da mi ženske ali moški diktirajo, kako naj se obnašam.« »Rada imam moške, ki so strastni in pripravljeni storiti prvi korak. Ne želim, da mislijo, da tega ne morejo storiti. Očitno pa obstajajo tudi takšni, ki ne spoštujejo meja, ki jih postavijo ženske,« je o aktualni hollywoodski temi v oddaji Life Stories povedala nekdanja Playboyeva zajčica.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije