IMELI NAJ BI FOTOGRAFIJE

Videli so ga: Schumi se je sončil na Majorki

Je sedemkratni svetovni prvak v formuli ena zapustil Švico in slavil abrahama na Majorki?
Fotografija: Michael Schumacher naj bi se sončil na Majorki. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Michael Schumacher naj bi se sončil na Majorki. FOTO: Reuters

Nemška revija Bunte trdi, da Michael Schumacher po smučarski nesreči, v kateri je konec leta 2013 utrpel hude poškodbe glave, ne okreva več v Švici. Svoj 50. rojstni dan v začetku leta naj bi Nemec, katerega zdravstveno stanje družina drži v veliki tajnosti, proslavil na Majorki.

Schumacher naj bi skupaj z družino 20. decembra zapustil Švico in odšel na sončno Majorko, kjer je pred meseci njegova žena Corina kupila razkošno vilo, ki je bila pred tem v lasti predsednika nogometnega kluba Real Madrid Florentina Pereza. Bunte trdi, da imajo ekskluzivne fotografije, ki naj bi jih objavil v naslednji tiskani izdaji. Schumacher naj bi tam preživel novo leto in rojstni dan ter naj bi se nekaj časa celo sončil na balkonu vile v Port d'Andratxu, kjer živijo le najbogatejši. Sosedi naj bi opazili temno moder helikopter družbe Heli-Alpes nad vilo Schumacherjev.

Po nesreči 29. decembra 2013 v Maribelu so Schumacherja marca 2014 iz bolnišnice v Grenoblu odpeljali domov v hišo na obali Ženevskega jezera. V javnost so takrat pricurljale kakšne podrobnosti, za katere pa je težko reči, ali držijo, saj družina in prijatelji skrbijo, da ostaja življenje nekdanjega prvaka formule ena čim bolj zasebno. Zanj naj bi skrbela ekipa 15 zdravnikov, ki so mu na razpolago 24 ur na dan, vse skupaj pa naj bi stalo 130 tisoč evrov na teden.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije