SEKSI

Več kot leto, da si je povrnila postavo

Katherine Heigl se je na spletu pokazala v spodnjem perilu. Po 14 mesecih se je otresla kilogramov, pridobljenih med nosečnostjo.
Fotografija: Prikupila se nam je v seriji Talenti v belem.
Odpri galerijo
Prikupila se nam je v seriji Talenti v belem.

Igralka Katherine Heigl je domačemu občinstvu najbolj znana po svoji vlogi v priljubljeni doktorski televizijski nadaljevanki Talenti v belem (Grey's Anatomy). Nekdanja manekenka je nedavno na spletu delila fotografijo, kako ji je uspelo v osupljivo kratkem času odstraniti kilogramčke, ki jih je pridobila po rojstvu otroka. Danes 39-letna zvezdnica je objavila tri posnetke v spodnjem perilu, iz katerih je razvidno, kako je njeno telo čedalje bolj čvrsto in suho.
Z možem sta že imela dve posvojeni deklici. FOTO: Guliver/Getty Images
Z možem sta že imela dve posvojeni deklici. FOTO: Guliver/Getty Images

Katherine je svojega prvega otroka Joshuo Jr. rodila 20. decembra 2016. Ob ogledu fotografij pomislimo, da se ni bilo težko otresti odvečnih kilogramčkov, a je nedavno prvič odkrito spregovorila, da je bil proces zelo dolgotrajen in zahteven. "Minilo je skoraj 14 mesecev, odkar se je Joshua rodil, približno tako dolgo sem potrebovala, da sem se vrnila v normalo.

Prvi posnetek je nastal mesec po njegovem rojstvu, drugi skoraj leto dni pozneje, tretji pa je nastal minuli konec tedna," je pojasnila Katherine. "Žal mi je, da nimam slik med prvo in drugo fotografijo, da bi se bolje videlo, kako počasen je bil moj napredek. Tiste mesece sem vse skrivala, ni mi bilo do poziranja v spodnjicah."
Fotografije prikazujejo 14 mesecev po porodu. FOTO: Instagram
Fotografije prikazujejo 14 mesecev po porodu. FOTO: Instagram

Poglavitna motivatorja naj bi bila prihajajoč dopust na morju in novo snemanje, ki se bo začelo aprila. Najverjetneje se po pridružila ekipi serije Face (Suits), iz katere odhaja Meghan Markle, ki bo kmalu postala kraljeve krvi. Katherine se je pošalila, da se je morala odpraviti na globokomorski potop, če je želela najti svoje trebušne mišice.

Vedela je, da so nekje spodaj. Vesela je, da jih je po letu dni našla, prav tako se je njena zadnjica vrnila na svoje mesto. Zdaj sta moč njenega telesa in dobro počutje prioriteta, ne nazadnje to dolguje svoji družini. Spomnimo se, da ima z možem Joshem Kelleyjem, ki je uspešen glasbenik, še dve starejši hčerki. Devetletno Nancy je posvojila iz Južne Koreje leta 2009, leta 2012 pa sta posvojila danes petletno Adailaide iz Lousiane.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije