CIRKUS V BELI HIŠI

Umazane spletke: za Melanio je Donaldova hčerka Ivanka kača

Prihaja knjiga nekdanje sodelavke prve dame ZDA, ki razkriva spletkarjenje v družini ameriškega predsednika.
Fotografija: Ivanka in Melania Trump se ne razumeta najbolje. FOTO: Joshua Roberts, Reuters
Odpri galerijo
Ivanka in Melania Trump se ne razumeta najbolje. FOTO: Joshua Roberts, Reuters

Stephanie Winston Wolkoff, nekdanja zaupnica in dolgoletna prijateljica Melanie Trump, je napisala knjigo, ki naj bi razkrila številne umazane skrivnosti in spletkarjenje v družini ameriškega predsednika. Spomine na njuno več kot 15-letno prijateljstvo je naslovila Melania in jaz (Melania and Me).

Še zlasti javno željno pričakuje pikantne podrobnosti iz zakona Donalda Trumpa in Melanie. Da se žena Melania in hči Donalda Trumpa Ivanka iz prvega zakona ne razumeta najbolje, je znano že nekaj časa. V zadnjih dneh pa so ameriški mediji objavljali odlomke, ki kažejo celo sovraštvo med njima.
 

Bela hiša kot cirkus, Donaldovi kot kače


Winston Wolkoffova piše, da prva dama ZDA ob predlogih Ivanke vedno zavija z očmi, še posebej neljuba ji je ideja, da bi bila ona nekoč predsednica ZDA. Melania Ivanko zaničljivo kliče princeska in ne prenaša, da se Trumpovi otroci obnašajo, kot da so glavni, kar se je dogajalo na predsedniški inavguraciji njenega soproga.

Melania je hotela red in mir, Belo hišo, v kateri imajo Trumpovi otroci vpliv, pa je primerjala s cirkusom, Donaldovo družino pa kar s kačami, piše Daily Mail.

Preberite tudi: Ivanka bi Melanio skoraj izrinila iz Bele hiše
Melania izbrala podpredsednika ZDA

Kot še navaja avtorica biografije, ki ji sicer očitajo, da je knjigo napisala iz maščevanja, ker se ji je Melania zahvalila za sodelovanje, naj bi se zdajšnja prva dama imela za moderno Jackie Kennedy.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije