PAUL RUDD

To je najbolj seksi moški na svetu, se strinjate?

Revija People je tudi letos izbrala najbolj seksi moškega na svetu.
Fotografija: Paul Rudd. FOTO: Mario Anzuoni, Reuters
Odpri galerijo
Paul Rudd. FOTO: Mario Anzuoni, Reuters

Čeprav smo bili že skoraj prepričani, da bo letošnjo naslovnico revije People kot najbolj seksi moški na svetu krasil Chris Evans (40), je prišlo do preobrata. Najbolj seksi moški za leto 2021 je postal 52-letni komik in zvezdnik Marvelove serije Ant-Man Paul Rudd. Favoritu Evansu je lani naziv najbolj seksi moškega speljal igralec Michael B. Jordan (34).

Oboževalci Evansa so nad letošnjim izborom razočarani, pa tudi sam Rudd je mnenja, da bi ta laskavi naslov moralo pred njim osvojiti še veliko drugih. »Zavedam se, da bodo ljudje presenečeni, ko bodo slišali, da ste me izbrali. To ni lažna skromnost – to je iskrenost,« je dejal. Naslovnica je presenetila tudi njegovo ženo, televizijsko producentko Julie Yaeger (53), ki je v šali dejala, da so se dobro odločili.

»Užival bom v tem, pretvarjal se bom, da sem pomemben. Izdelal bom tudi nove vizitke. Pričakujem, da se mi bo življenje zaradi tega spremenilo. Upam, da bom končno povabljen na seksi večer z Georgeem Clooneyjem, Bradom Pittom in Michaelom B. Jordanom. Mogoče bom več časa preživel na jahtah,« je v smehu dodal Rudd.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije