NARAŠČAJ

Tessy rodila tretjega otroka

Nekdanja žena luksemburškega princa dobila sina. Dva ima iz prejšnjega zakona, njen novi mož pa ima od prej hčer.
Fotografija: V družbi otrok sta si večno zvestobo obljubila 23. juliija. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
V družbi otrok sta si večno zvestobo obljubila 23. juliija. FOTO: Instagram

Zadnje leto je bivša žena luksemburškega princa Louisa Tessy Antony srečna kot že dolgo ne. Okrog božiča se je zaročila s postavnim in premožnim švicarskim poslovnežem Frankom Floesslom, nedolgo za tem sporočila, da pričakuje njunega prvega skupnega otroka, pred enim mesecem sta se s Frankom poročila in zdaj postala še oče in mati.

Tessy, ki ima iz prejšnjega zakona dva sinova, je tudi v tretje postala mama dečku. Novico je na družabnem omrežju s svetom delil njen najstarejši sin princ Gabriel, ki je v videoposnetku povedal, da imajo njegov brat princ Noah, Frankova hči Julia in on po novem mlajšega brata. »Frank, najini otroci in jaz z navdušenjem oznanjamo, da je na svet prišel naš mali fižolček. Theodor je zdrav in zelo živahen mali mož. Srečni smo do Lune in nazaj,« pa je ob videoposnetku zapisala Tessy.


Na fotografijo novega družinskega člana bo sicer treba še nekoliko počakati, a Tessyjini oboževalci so prepričani, da jih bo princesa z njo kmalu razveselila, saj je znana po tem, da je zelo aktivna na družabnih omrežjih in s sledilci redno deli dogodke iz svojega življenja. To bo zdaj, ko njena družina šteje že šest članov, še bolj pestro in polno ljubezni.

Tessy in princ Louis sta se ločila leta 2019 in princesa je pozneje priznala, da je bila ločitev najtežja preizkušnja v njenem življenju. Pahnila jo je v globoko depresijo, da bi bilo vse skupaj še huje, pa je menda skupaj z možem izgubila še skoraj vse skupne prijatelje. Potezo ji je menda zameril tudi lastni oče, ki nekaj mesecev ni hotel z njo spregovoriti besede. Kot kaže, se je Tessy življenje zdaj končno obrnilo v pravo smer, in spet je lahko srečna. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije