PRVEGA PRIČAKUJE

Tarantino bo očka

56-letni režiser z ženo Daniello pričakuje prvega otroka. Pred leti je trdil, da se ne namerava niti poročiti.
Fotografija: Quentin Tarantino bo posnel samo še en film. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Quentin Tarantino bo posnel samo še en film. FOTO: Shutterstock

Leto 2019 se bo režiserju Quentinu Tarantinu vtisnilo v spomin kot še posebno srečno: potem ko je s filmom Bilo je nekoč … v Hollywoodu znova dokazal, da si zasluži mesto med najvidnejšimi ustvarjalci tovarne sanj, ga je razveselila še novica, da bo pri 56 prvič postal očka. Novica prihaja natanko devet mesecev po poroki s 35-letno Daniello Pick.
V Bilo je nekoč ... v Hollywoodu je združil slavna hollywoodska imena.
V Bilo je nekoč ... v Hollywoodu je združil slavna hollywoodska imena.

Režiser je 21 let mlajšo ženo spoznal leta 2009 med promocijo filma Neslavne barabe. Zaročila sta se leta 2017, potem ko sta bila eno leto v zvezi, poročila pa novembra lani. »Presrečna sva, da bova postala oče in mati,« je novico komentiral par.
 

Zaradi Danielle požrl besedo


Tarantino je pred leti izjavil, da se nima namena ženiti, saj je zanj na prvem mestu kariera, ki ji posveča večino časa. A lepa Izraelka ga je, kot kaže, izbezala iz oklepa in ga iz zakrknjenega samca prelevila v zakonskega moža.

Zvestobo sta si prisegla na tradicionalnem judovskem obredu na Beverly Hillsu, kjer je v elegantni kitajski restavraciji verige MR Chow potekala tudi poročna zabava. Rjavolasa lepotica je na premieri Tarantinovega najnovejšega filma 2. avgusta v Rimu v elegantni obleki modne hiše Lee Petra Grebenau nosečnost popolnoma skrila pred radovedneži.
 

Gledalci navdušeni, poznavalci manj


Film Bilo je nekoč … v Hollywoodu je obudil Tarantinovo nekdanjo slavo, ki je po Steklih psih in Šundu z leti vedno bolj plahnela. V devetem filmu je zbral na kup številna velika hollywoodska imena, vključno z Bradom Pittom in Leonardom DiCapriem, ki sta nastopila v glavnih vlogah. Film je od julija pridelal več kot 160 milijonov dolarjev dobička.
Preden je spoznal Daniello, je bil prepričan, da zakonski stan ni zanj. FOTO: Guliver/Cover Images
Preden je spoznal Daniello, je bil prepričan, da zakonski stan ni zanj. FOTO: Guliver/Cover Images

Kljub veliki priljubljenosti pa je bil na letošnjem Cannesu, čeprav so mu napovedovali velike uspehe, popoln osmoljenec. Edina nagrada je bila palm dog, ki jo od 2001. podeljujejo za najboljšo pasjo igro bodisi prave živali bodisi animacije. Žirija jo je namenila pitbulki Brandy, ki v filmu igra z Bradom Pittom. Ker pitbulka ni mogla priti v mondeni Cannes, je nagrado v njenem imenu prevzel režiser. »Zahvalil bi se žiriji, saj tako ne grem domov povsem praznih rok,« je komentiral.
 

Le še en film


Tarantino je sicer leta 2016 najavil, da bo posnel le še dva filma, potem pa se namerava upokojiti. Skupaj bi jih tako v vsej karieri ustvaril 10. O zadnjem že premišljuje, ta mesec pa je razkril, v katero smer se nagiba.


»Če bom naletel na dobro srhljivo filmsko zgodbo, bom iz nje naredil svoj deseti film. Obožujem grozljivke in bi rad eno posnel,« je dejal. Za vsak svoj film sam spiše scenarij, izbere igralsko ekipo in projekt tudi režira. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije