KONEC PRAVLJIVCE

Sveže samska Jen našla uteho pri Bradleyju

Objavljeno 08. avgust 2020 09.04 | Posodobljeno 08. avgust 2020 09.04 | Piše: T. P.

Po dveh letih je odklenkalo Jennifer Garner in Johnu Millerju. S Cooperjem sta menda le prijatelja.

Jennifer naj bi vsaj trenutno najbolj ustrezal samski stan. FOTO: Promo Press Release
Ljubezenske zveze padajo kot kocke. Nedavno je namreč odjeknilo, da sta roke od ljubezni po dveh letih dvignila Paris Jackson in Gabriel Glenn, čeprav sta bila prepričana, da sta sorodni duši. Po devetih letih je v samoizolaciji odklenkalo tudi Vanessi Hudgens in Austinu Butlerju, še bolj razgreto pa je bilo na domu Christine Ricci in Jamesa Heerdegena, saj ljubka igralka ni vložila le ločitvenega zahtevka, pač pa zaprosila tudi za sodni nalog prepovedi približevanja. Nadalje je samoizolacija razkrila špranje v odnosu komika Tracyja Morgana in Megan Wollover, ki sta malce pred peto obletnico sklenila zakonu spisati epilog, po skoraj četrt stoletja zakonskega življenja pa sta se v teh tednih poslovila tudi glasbeni mogul Dr. Dre in njegova Nicole Young. Zdaj pa je korona zahtevala še eno zvezdniško ljubezensko žrtev, saj sta v dneh samoizolacije, ko je imela večina precej več časa za bližnje kot običajno, po ločenih poteh zakorakala še Jennifer Garner in John Miller.

Ona naj bi hotela upočasniti

image
X17ONLINE.COM Med Jennifer in Johnom je konec, a naj bi si pustila odprte možnosti za v prihodnje. FOTO: X17online.com
Podjetnik John Miller, ki je premoženje ustvaril kot direktor uspešne verige s hitro prehrano Cali Burger, pri kateri slastne hamburgerje pripravljajo roboti, je tisti moški, ki mu je prvemu uspelo osvojiti srce hollywoodske zvezdnice po njeni odmevni ločitvi od oskarjevca Bena Afflecka. »Srečna je z njim. Z njim se počuti odlično. Še dodaten plus, nikakor ne zanemarljiv, pa je, da je povsem običajen moški brez vsakršnih povezav z zabavno industrijo,« je na začetku lanskega leta, le nekaj mesecev po tem, ko je javnost zaznala njuno romanco, dejal vir. Njegove besede pa so bile skoraj odveč, saj so podobe Jen in Johna, ki so jih lovili paparaci, pripovedovale zgodbo dveh zaljubljencev, ki čustev, ki so ju povsem preplavila, nikakor nista mogla skriti. »Jen izvabi najboljše iz Johna. Verjetno nikoli prej ni bil tako srečen kot z njo. Naposled je v srečnem, zadovoljnem in zdravem razmerju,« pa je prišepnil podjetnikov prijatelj. A če sta prve mesece, kaj to, skoraj dve leti zdaj, dajala vtis noro zaljubljenih najstnikov, se je strast zdaj ohladila. »Nista več skupaj. Ostajata v prijateljskih odnosih in puščata odprte možnosti za prihodnje, a trenutno je med njima konec.«

image
X17online.com Ob njuni kemiji na plaži so spet zakrožile govorice o romanci. FOTO: X17online.com
Kje se je zalomilo, ni znano. A menda naj bi bila lepotica tista, ki je želela nekoliko upočasniti. »Nikakršne drame ni bilo. A Jen se je zdelo, da bi bilo dobro ustaviti konje. In je zdaj odlično, vsaj trenutno se ji zdi, da ji najbolj ustreza biti samska,« je povedal vir. Čeprav se je skoraj v trenutku, ko je odjeknil konec zvezdničine dveletne zveze, že začelo šepetati, da se morda obeta nova zvezdniška ljubezen. Lepotičko so na plaži namreč ujeli z Bradleyjem Cooperjem, s katerim sta že dolgo le prijatelja, a je hkrati kemija med njima neizpodbitna, zdaj pa sta naposled oba tudi samska.

image
touchstone television Med Bradleyjem in Jennifer so se pred prižganimi kamerami kresale iskre. FOTO: touchstone television

Ni prvič, da so zakrožile spekulacije, ali med Jennifer in Bradleyjem morda niso vzniknila romantična čustva. A čeprav tega nikoli nista potrdila, ni bilo le enkrat, da je Garnerjeva svojemu nadvse čednemu prijatelju pela hvalospeve. »Od nekdaj nisi le čeden, si tudi čudežen. Pri meni, za mojo mizo, si vedno dobrodošel,« je dejala pred dvema letoma, ko je razkrila, da ga občasno povabi na večerjo ter da je v Bradleyju nekaj, zaradi česar ga preprosto moraš imeti rad. Nima pa ga le rada, očitno mu tudi zaupa, saj je prav on ta, pri katerem je po razhodu z Millerjem poiskala uteho. A čeprav je to pomenilo, da sta se na plaži zabavala z igralčevo hčerko Leo, ki se mu je rodila v zakonu z Irino Shayk, so bili videti kot srečna družinica s starši, ki se imajo radi. Zato ni čudno, da so se jeziki spet začeli vrteti.
Deli s prijatelji