Sredi ločitve dobila še tretjega otroka

Eva Amurri in Kyle Martino nista več par. Med porodom so bile ob mamici le ženske.
Fotografija: V tretje je zanosila med romantičnimi poletnimi počitnicami v Italiji. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
V tretje je zanosila med romantičnimi poletnimi počitnicami v Italiji. FOTO: Instagram

Eva Amurri​ dobro ve, kakšen čustveni vrtiljak čaka mamico v pričakovanju. Edinka hollywoodske težkokategornice Susan Sarandon je na pot materinstva namreč prvič zajadrala pred petimi leti, ko je pozdravila prvorojenko Marlowe, dve leti pozneje se ji je rodil sin Major, zdaj pa je mamica postala še v tretje, a vendar je bilo v pričakovanju sinka Matea vse drugače. Kajti če je bila ob rojstvu prvih dveh otrok v srečnem zakonu s Kylom Martinom, je njunega tretjega otroka pričakovala in pred dnevi rodila sredi ločitvenega postopka.

Eva se je rodila iz ljubezni med oskarjevko Susan in italijanskim režiserjem Francom Amurrijem. FOTO: Guliver/cover Images
Eva se je rodila iz ljubezni med oskarjevko Susan in italijanskim režiserjem Francom Amurrijem. FOTO: Guliver/cover Images
Ko so postali štiričlanska družinica, je bila Eva prepričana, da so popolna celota. A čeprav sta si bila tedaj še složna zakonca v tem edina, je Kyle pred dobim letom kot strela z jasnega izjavil, da si želi še več otrok. Da je pri prvih dveh preveč zamudil, sicer po lastni krivdi, in da bi si želel to s tretjim nadoknaditi. Nepričakovana želja, za katero Eva ni povsem dobro vedela, kaj z njo storiti, zato se je odločila prepustiti usodi: če v naslednjih nekaj mesecih zanosi, jim je to namenjeno, sicer ostajata pri dveh. In že poleti ji je začelo pod srcem rasti novo življenje.

»Včasih se najboljše stvari v življenju zgodijo nepričakovano!« je septembra objavila radostno novico. Ki pa je komaj dva meseca pozneje dobila grenak priokus, kljub dvema otrokoma in s tretjim na poti ter čeprav sta pred nekaj tedni slavila osmo obletnico zakona, sta se novembra lani odločila, da ga končata. Zavedajoč se, da jo kot samohranilko čaka marsikateri izziv, s kakršnim se ji s partnerjem ob strani ne bi bilo treba soočiti, sta se Eva in Kyle odločila, da je ločitev v dobro njune družine.

V srcih vesta, da sta se odločila pravilno, še vedno ostajata prijatelja, a vendar je sprožitev ločitvenega kolesja spremenila vse. Tega, kako ločeno, a kljub temu skupaj vzgajati tri otroke, ki ju bodo za vselej povezovali, se učita iz dneva v dan. Že pred tem pomembnim 13. marcem, ko sta postala očka in mamica treh, pa se je Eva odločila, da Kyla ne bo pri porodu.


»Raven intime med nama je zdaj, ko nisva več par, povsem drugačna. Da pa priprave na porod potekajo lepo, sploh ker sem se odločila roditi doma, je nadvse pomembno, da se počutiš udobno. Tako v svojem telesu kot z okolico in ljudmi. Sklenila sem, da se želim obdati le z močno žensko energijo,« se je odločila v dneh pričakovanja. In v domačo sobo, kjer je prvič pozdravila svojo štručko, spustila le babico, doulo in nekaj tesnih prijateljic. Le ženske, vse mame. »Seveda pa sem želela poleg tudi Marlowe in Majorja, želela sem, da sta priča čudežu življenja,« na kar sta se otroka pripravljala na posebnem tečaju.

Četudi nista več par, praznike preživljajo kot družina. FOTO: Instagram
Četudi nista več par, praznike preživljajo kot družina. FOTO: Instagram
»Kyle pa bo naslednji, ki bo spoznal najinega sina,« je še poudarila, da bo bodoči očka čakal nekaj korakov stran, na drugem koncu hiše, s čimer sta se menda oba strinjala. In zdaj radostno zapisala. »Kyle, Marlowe, Major in jaz smo presrečni, da se je rodila naša najmanjša kepica ljubezni – Mateo Antoni Martino. Varno in ljubeče je prišel domov, težak slabe tri kilograme in pol, dolg 53 centimetrov. Naša srca so polna!« 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije