Spor med Meghan in Kate zanetile nogavice

Kate in Meghan se nikoli nista dobro razumeli, še posebno hudo sta se sprli pred poroko slednje. Kate naj bi Harryju in njej zamerila tudi nenadni odhod, saj imata z Williamom zdaj veliko več dela.
Fotografija: V javnosti je vedno nasmejana, a počutila naj bi se ujeto. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
V javnosti je vedno nasmejana, a počutila naj bi se ujeto. FOTO: Reuters

V Veliki Britaniji govorice in ugibanja o tem, zakaj sta si pred dvema letoma v lase skočili Kate in Meghan, ne potihnejo. Takrat, tik pred poroko Meghan in princa Harryja, naj bi se vojvodinji namreč hudo sprli, menda celo tako zelo, da so Kate premagale solze. Da je bila vojvodinja Cambriška čustvena, je razumljivo, komaj slab mesec prej je rodila svojega tretjega otroka princa Louisa in poleg podivjanih hormonov jo je mučila utrujenost. Meghan je bila najverjetneje na trnih zaradi bližajoče se poroke in počilo je tako močno, da ženskama odnosa nikdar več ni uspelo povsem zakrpati.

Ko sta se poročila William in Kate, je bilo vse po protokolu. FOTO: REUTERS
Ko sta se poročila William in Kate, je bilo vse po protokolu. FOTO: REUTERS

Ves čas se je govorilo, da naj bi bile za spor krive obleke družic, med katerimi je bila tudi Katina hči Charlotte, zdaj pa je spregovoril znanec Middletonovih in povedal, kaj se je pravzaprav dogajalo. Kate, ki strogo sledi kraljevemu protokolu in vsem pravilom, je menda vztrajala, da morajo družice nositi najlonke. Ker je takšen protokol in ker kraljica ne mara golih nog, s tem, ko bi to njeno kaprico upoštevala, pa bi ji Meghan izkazala spoštovanje. A bodoča nevesta se s Kate ni strinjala in je vztrajala, da so najlonke na tako vroč dan, kot se je obetal za njeno poroko, povsem nepotrebne. Po fotografijah s poroke sodeč, je zmagala Meghan, saj so bile deklice golih nog. Ali je Kate zaradi tega res jokala, ni znano.
 

Lažni nasmehi


Britanski dvor pa je bolj kot omenjeno razkritje razburilo pisanje ene od otoških revij, češ da Kate Meghan in princu Harryju zameri, da sta na vrat na nos zapustila kraljevo družino, saj je s tem veliko dela prešlo nanjo in na Williama, zaradi česar naj bi se vojvodinja, ki je že sicer zelo zaposlena s tremi otroki in delovnimi obveznostmi, počutila povsem izčrpano.

»Kate je besna zaradi vseh dodatnih obveznosti. Seveda se v javnosti vedno smehlja in je odlično razpoložena, saj je profesionalka, a to je zadnje, česar bi si želela. Izčrpana je in počuti se ujeto. Rada bi preživela več časa z otroki, a zdaj to ni možno. Meni, da sta Meghan in Harry z odhodom njene tri otroke pahnila pod avtobus,« je za omenjeno revijo povedal neimenovani vir, ki pa menda dobro pozna razmere na dvoru. A na te govorice so se ostro odzvali iz Kensingtonske palače, kar se sicer zgodi zelo redko, in jih označili za popolne laži.


»Zgodba vsebuje kup nepravilnosti in napačnih interpretacij, ki jih novinarji in uredniki pred objavo niso preverili v Kensingtonski palači,« so se odzvali. Pri reviji, ki je informacije, ki so razhudile Cambridgeeve, objavila, pa se s tem ne strinjajo in pravijo, da je palača več mesecev vedela, da pripravljajo daljši prispevek o Kate, saj da so jih povabili k sodelovanju. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije