OČETOVSTVO

Šokirana Meghan: test DNK naj bi pokazal, da Harry ni oče

Objavljeno 27. maj 2020 08.47 | Posodobljeno 27. maj 2020 10.32 | Piše: N. B.

Harry je prebledel, Meghan pa planila v jok.

Harry in Meghan. FOTO: Reuters
O enem najslavnejših parov na svetu, princu Harryju in Meghan, se že vse od začetka njune ljubezni pojavljajo številne govorice in ugibanja o njunem zasebnem življenju. Več kot leto po tem, ko sta Harry in Meghan dobila otroka, so še vedno vroče špekulacije o tem, kdo je Archiejev pravi oče. Revija Globe je še pred rojstvom na britanskem dvoru poročala, da Harry ni otrokov pravi oče, pri tem pa naj bi se sklicevali na neimenovan vir. Ta naj bi takrat trdil, da je v sklopu standardne procedure, kjer se še pred rojstvom preverja očetovstvo, DNK-test pokazal, da Harry ni oče. 

Po besedah vira je Harry ob tem prebledel in za takšen rezultat obtožil Meghanine sovražnike na dvoru, češ da je prišlo do sabotaže. Meghan naj bi ob razglasitvi rezultata planila v jok. 

Harry naj bi kasneje zahteval dodaten test, ki pa da je pokazal, da je prav on oče prihajajočega otroka, še poroča tabloid. Vir naj bi dodal, da so bili člani družine še nekaj časa sumničavi glede očetovstva pri najmlajšem članu kraljeve družine.
 
Deli s prijatelji