UPS

Šok za oboževalce Kristine Mandarine: šla bo pod nož

Objavljeno 28. februar 2020 09.12 | Posodobljeno 15. maj 2020 12.58 | Piše: P. Pa.

Nekateri bi radi, da jih še poveča, a ona ima z njimi drugačne načrte. 

oprsje, nedrček, modrc, prsi FOTO: Guliver/getty Images
Najbolj znana prodajalka mandarin na Balkanu ali pa celo kar na svetu je razjezila svoje oboževalce. Kristina Penava (20), ki je zaradi svojega bujnega oprsja postala prava atrakcija tudi pri nas, ima na svojem instagram profilu že več kot 76 tisoč sledilcev in eden izmed njih ji je zastavil vprašanje, ali namerava še povečati svoje prsi. A oboževalec z njenim odgovorom gotovo ni bil najbolj zadovoljen. 

Kristina Mandarina je namreč odgovorila tako: »Ne, pomanjšala jih bom.« Dodala je, da zaradi prsi težko najde primeren položaj za spanje. Na vprašanje, ali se boji koronavirusa, pa je odgovorila, da ne in da mandarine vse pozdravijo.

Ker je prodaja mandarin sezonsko delo, se je pred kratkim prsata lepotica lotila novega posla. Začela je prati avtomobile. »Niti malo ni naporno prati vozil in super mi je v tej vlogi.« Pravi, da ji je v užitek drgnjenje dragih jeklenih konjičkov. Ko se loti pranja vozil, ima menda prav posebno opravo za to. Oblečene ima vroče kratke hlačke, ki več odkrijejo, kot skrijejo, črn top, ki je podoben kopalkam, in obute rdeče čevlje z visoko peto. Na vprašanje, zakaj se je odločila za tako opravo, je odgovorila, da ji je v tem najbolj udobno.
 
Deli s prijatelji