ŽALOSTNO SLOVO

Slovo igralke odmeva, to je bila njena zadnja objava pred smrtjo

Zaslovela je v brezčasnem muzikalu Briljantina.
Fotografija: Olivia Newton John. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Olivia Newton John. FOTO: Reuters

V 74. letu je umrla avstralska pevka in igralka Olivia Newton John, najbolj znana po vlogi v muzikalu Briljantina iz leta 1978, v katerem je v glavni vlogi igrala z Johnom Travolto. Poslovila se je na svojem ranču v južni Kaliforniji, mirno, obdana z družino in s prijatelji, je sporočil njen mož John Easterling. Številni zvezdniki se poslavljajo od ikonične igralke, med njimi tudi Travolta.

»Najdražja Olivia, vsem si nam zelo polepšala življenja. Imela si neverjeten vpliv. Tako zelo te imam rad. Spet se bova videla in sčasoma bova spet skupaj. Tvoj od trenutka, ko sem te zagledal, in za vedno. Tvoj Danny, tvoj John,« je ob smrti zvezdnice sporočil Travolta in objavil njeno fotografijo iz mladosti.

Njena zadnja objava na instagramu je bila namenjena možu in zavezniku Easterlingu. Objavila je skupno fotografijo le dva dni pred smrtjo.

Takole se je na njo spomnila igralka Kate Hudson in ji v spomin odpela pesem. Pripisala je, da je bila velika oboževalka Olivie in prav ona je bila njen navdih ter motivacija.

Tudi voditelj in igralec Mario Lopez se je poslovil od slavne igralke in zapisal, da je svet izgubil ikono.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas