V ŠOKU

Slavno igralko okradli sredi belega dne

Tatica ji je vlomila v avto in ukradla torbico. Pri dejanju jo je posnel paparac.
Fotografija: Jenna je bila v šoku.
Odpri galerijo
Jenna je bila v šoku.

Ponedeljek je tisti dan, ki večini ne diši najbolj, saj pomeni konec brezdelja in začetek novega delovnega tedna. Ameriški igralki Jenni Dewan pa se je prvi dan v tednu zdaj še malce bolj zameril. »Srečen ponedeljek, kajne?« je tvitnila lepotica, ko se je v ponedeljek sredi dneva vrnila s tekanja po opravkih in našla okno svojega avtomobila razbito. Iz avta je izginila dizajnerska torbica oblikovalca Yvesa Saint Laurenta, vredna približno tri tisočake.

Tako se je ta teden začel za temnolaso lepotico, ki je svojega električnega jeklenega konjička znamke Tesla parkirala na petični beverlyhillski ulici Sunset Strip in odšla po opravkih. Zavila zdaj v to, zdaj ono trgovino, nevedoč, da je prav tam izpod kapuce svoje trenirke oprezala neznanka z nič kaj častnimi nameni. Očividci so povedali, da se je sprehajala gor in dol po ulici ter preučevala parkirane avtobmobile, vse dokler ji oči niso obstale na igralkinem. Ena, dve, tri je razbila šipo Jenninega belega konjička, zagrabila več tisočakov vredno torbico, skočila v avto in pobegnila. Tik ob Jenninem avtomobilu jo je namreč čakal avto z dvema človekoma, s katerima je oddivjala.

Ko se je zvezdnica vrnila z opravkov, je onemela v šoku. »V avto so mi vlomili. Ukradli so mi trobico,« je dejala Dewanova in poklicala policijo. Na prizorišče je prihitel tudi njen partner Steve Kanzee, s katerim sta se začela videvati minulo jesen, potem ko je lani spomladi po devetih letih razpadel njen zakon s Channingom Tatumom. Čeprav Jenna seveda ni mogla povedati kaj dosti o tatvini in storilki, policija že razpolaga z natančnim opisom dolgoprste zločinke. Zvezdniki ne marajo paparacev, ki jim sledijo vedno in povsod, tokrat pa se je prav tabloidni fotograf, ki je sledil Jenni, izkazal kot izjemno koristen. V objektiv je namreč ujel tatico, zapisal pa si je menda tudi registrsko tablico avomobila, s katerim je s pajdašema pobegnila.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije