POROČEN

Slavni ženskar ukročen

Objavljeno 13. oktober 2019 21.27 | Posodobljeno 13. oktober 2019 22.17 | Piše: T. P.

Seannu Williamu Scottu je srce ukradla oblikovalka. Zvezdnik Ameriške pite se je poročil na skrivaj.

Seann William je poročen. FOTO: guliver/cover images
Slavo mu je prinesel lik Steva Stiflerja v filmski franšizi Ameriška pita​, vloga radoživega ženskarja, ki ga dolgoročna razmerja nikakor ne mikajo. V vlogi zabavljaškega razuzdanca pa se je Seann William Scott tako dobro znašel, da je prepričan, da mu dekleta, ki so ga videla v filmu, ne bi namenila niti enega samega pogleda. Kaj šele da bi mu dale priložnost in z njim odšle na zmenek!

»Hvala bogu, da nikoli ni videla nobene izmed Ameriških pit,« je leta 2012 dejal igralec, ko je na plan privrela njegova zaroka z Lindsay Frimodt, nekdanjo manekenko za spodnje perilo Victoria Secret. »Če bi me videla v tem filmu, se nikoli ne bi zaročila z menoj.«
image
Kratek čas je bil zaročen z manekenko Lindsay Frimodt.

Toda čeprav ga v filmu ni videla in četudi je sprejela snubitev, se nista poročila, ampak sta manj kot leto pozneje krenila po ločenih poteh. Čemu, ni znano. Kar pa niti ni šokantno, saj je zvezdnik znan po tem, da skrbno čuva zasebnost. Kar mu gre odlično od rok, saj je šele minuli mesec razkril, da je zaljubljen. Očitno do ušes, saj je zdaj že pricurljalo, da Seann ni le v razmerju, temveč je skrivnostno izbranko tudi vzel za ženo.

»Z nekom se videvam,« je sredi septembra priznal zvezdnik, a trmasto skrival identiteto ljubljene. »Zelo cenim zasebnost. A lahko povem, da sem nadvse srečen. Je čudovito dekle.« Več ni želel izdati, a ljubezen mu je očitno spodnesla tla pod nogami, saj sta se konec meseca na skrivaj že poročila.
43
let je star mladoporočenec.


To je potrdil igralčev predstavnik za stike z javnostjo in še razkril, da je Scott osrečil 11 let mlajšo notranjo oblikovalko Olivio Korenberg.
Olivia, stara 32 let, je v mesecu pred poroko z zvezdnikom zapustila mesto glavne oblikovalke v podjetju za interier in organizacijo dogodkov Twofold LA, ki ga je ustanovila leta 2011 s prijateljico Jenn Pablo. Očitno se je Kronbergova odločila večino časa in energije posvetiti možu. 
Deli s prijatelji