Sinu dala ime Genitalija

Igralka Talentov v belem pa je hčer poimenovala po Tolkienovem liku.
Fotografija: Amy in Chrisa je lani razveselil sinček, a sta mu nadela precej ponesrečeni imeni. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Amy in Chrisa je lani razveselil sinček, a sta mu nadela precej ponesrečeni imeni. FOTO: Instagram

Izbira imena ni mačji kašelj. To te namreč spremlja vse življenje, nekateri so celo prepričani, da lahko vpliva na smer, v katero bo krenilo posameznikovo življenje. Starši zato dobro premislijo, katero ime bodo dali vpisati v rojstni list novorojenčka. Gene Attell Fischer je ime, ki ga je maja lani vpisala Amy Schumer, ko ju je z možem Chrisom Fisherjem razveselil prvorojenec.
S prvo odločitvijo poimenovanja ni bila zadovoljna niti Caterina Scorsone. FOTO: Abc
S prvo odločitvijo poimenovanja ni bila zadovoljna niti Caterina Scorsone. FOTO: Abc

A čeprav sta malčka skoraj celotno njegovo prvo leto klicala tako, je komedijantko zdaj spreletelo: če obe imeni spregovoriš skupaj, je slišati kot Genitalija. Kar nikakor ni dobra popotnica za življenje, sploh v šolskih letih bi znal fantič kaj hitro postati tarča vrstniškega zbadanja. Zato je skrbna zvezdniška mamica morda kot nekoliko prezgodnje darilo ob sinovem prvem rojstnem dnevu spremenila njegovo ime.
 

Poklon zvezdnikoma


Ko se je fantič rodil, se je Amy s poimenovanjem poklonila pokojnemu komiku Genu Wilderju in svojemu dobremu prijatelju Davu Attellu, s katerim sta zaigrala v komediji Razuzdanka. A žal spoj ni dal najboljšega rezultata, kar je blondinka sprevidela šele po slabem letu.


»Sinovo ime je zdaj tudi uradno spremenjeno. Odslej ni več Gene Attell, ampak Gene David.« In z drugim poizkusom poimenovanja je precej zadovoljna, saj je drugo ime še vedno poklon njenemu prijatelju Davu, hkrati pa je bilo to drugo ime njenega očeta.
 

Brca v temo


Schumerjeva ni edina, ki ji je pri poimenovanju otroka spodletelo. Podobno je kiksnila Caterina Scorsone, zvezdnica priljubljene zdravniške serije Talenti v belem. Kajti čeprav sta se ji v minulih letih z možem Robom Gilesom rodili že dve hčerki, danes sedemletna Eliza in štiri leta mlajša Paloma, je pri tretji deklici, ki se ji je rodila na začetku leta, z izbiro imena brcnila v temo.


Očitno ljubitelja pisca J.R.R. Tolkiena sta ji očka in mamica namreč nadela ime po enem izmed likov v njegovih zgodbah, Arwen, a sta zdaj, ko je malčica stara štiri mesece, spoznala, da nista dobro razmislila. »Odločila sva se, da obdrživa le njeno drugo ime Lucinda. Klicali jo bomo Lucky

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije