Sharon Stone išče ljubezen prek spleta

Znanim v partnerstvu ni postlano z rožicami. Filmska seks ikona pri 61 letih osamljena.
Fotografija: Prvinski nagon jo je zapisal v zgodovino.
Odpri galerijo
Prvinski nagon jo je zapisal v zgodovino.

Težko je verjeti, da je ena največjih filmskih seks ikon samska oziroma da ne najde sorodne duše, toda Sharon Stone je pri 61 letih, ki jih nikakor ne kaže, osamljena in obupana. Toliko, da je sklenila morebitnega partnerja iskati celo prek spletnega portala za zmenkarije, kjer pa so – prepričani, da gre za lažnega uporabnika z zvezdniškim imenom – iz varnostnih razlogov odstranili njen račun.
 

Še vedno čaka sorodno dušo


Bumble se je igralki že opravičil in znova vzpostavil njen profil ter pojasnil, da ob uporabniškem imenu ni bilo potrdila o pristnosti, zlorabe pa so na takšnih portalih pač pogoste. Kakor koli že, račun Stonove je znova dejaven in obiskovalcev ji seveda ne primanjkuje, le kateri (ali katera) si ne bi želel vzpostaviti stika s privlačno zvezdnico!

Še vedno prelestna, a samska FOTO: Reuters
Še vedno prelestna, a samska FOTO: Reuters
Ta znova na spletu vabi snubce v svoj objem v upanju, da bo le našla moškega svojega življenja, saj kot pravi sama, zrela leta ne bi smela biti ovira. Stonova je tako kot drugi uporabniki pri svojem profilu navedla želeno starost morebitnega izbranca, kraj njegovega bivanja in druga merila, koliko kandidatov pa je že na njenem seznamu in ali je morda ustvarila že ožji izbor ter s kom vzpostavila stik, ni zaupala.

Spomnimo, Sharon je s svojim drznim nastopom navdušila v Prvinskem nagonu 1992 in se v filmsko zgodovino zapisala z nepozabnim prikazom mednožja. Vlogo je ponovila v nadaljevanju filma leta 2006, še prej pa je navdušila v Specialistu, Kazinu in številnih drugih uspešnicah, trenutno pa nastopa v Netflixovi drami po resničnih dogodkih The Laudromat, ki razodeva dogajanje ob razkritju Panamskih dokumentov. Kakor kariera pa je bilo venomer pestro tudi njeno zasebno življenje.


Leta 1984 se je poročila s producentom Michaelom Greenburgom, ločila sta se šest let pozneje. Leta 1994 se je zaljubila v producenta Williama J. MacDonalda, ki je zaradi Stonove zapustil ženo: z igralko sta se zaročila, a razšla po letu dni. Stonova mu je, kot so poročali tabloidi, diamantni prstan vrnila prek FedExa. Leta 1998 je sledila poroka s časopisnim urednikom Philom Bronsteinom, s katerim je ostala v zakonu do leta 2004, posvojila sta sina Roana. Samska Stonova je pozneje posvojila še dva otroka, Lairda in Quinna

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije