IZOLACIJA

Severina v karanteni prireja zabave, kot jih še niste videli (VIDEO)

Hrvaška zvezdnica ne počiva.
Fotografija: Severina prireja spletne zabave. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Severina prireja spletne zabave. FOTO: Instagram

Hrvaška pevka in zvezdnica Severina Kojić se je tako kot večina umaknila v karanteno. Med štirimi stenami pa ji dobre družbe ne manjka. Čeprav se je izolirala kar v hiši svojega tasta in tašče, je poskrbela, da nikomur ni dolgčas. Projekta karantena se je lotila kot prava poslovna ženska in zdaj lahko redno spremljamo njene podvige v času koronavirusa. Svojo oddajo je poimenovala SeVeTeVe in oboževalci komaj čakajo na posnetke, ki jih deli slavna pevka. 

Kuhanje, pomivanje tal, prepevanje v dnevni sobi so postali del vsakdana priljubljene hrvaške pevke Severine. Na instagramu je razkrila, kako skrbi za telesno aktivnost in kaj se je v teh dneh, odkar za njo kuha tašča, zgodilo z njenimi kilogrami. 

Vsako soboto Severina pripravi koncert iz dnevne sobe, kjer se virtualno poveže s številnimi glasbenimi zvezdami. Med njimi so bili Danijela, Boris Novković, Goran Karan, Jala Brat in celo slovenska pevka Senidah. Z nastopi iz dnevne sobe se je še bolj približala oboževalcem. 

Zvezdnica karanteno sicer preživlja brez svojega sina Aleksandra, saj ji ga je njen nekdanji partner odvzel in skupaj preživljata karanteno. Pevka ga ni videla že več kot mesec dni, svojo stisko je delila tudi z oboževalci.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije