PREVETRILA EKIPO

Severina poskrbela za največjo čistko v karieri, ostal je samo on

Objavljeno 13. november 2019 17.21 | Posodobljeno 13. november 2019 23.16 | Piše: P. K.

Hrvaška zvezdnica je odrezala kar nekaj ljudi.

Petar Trbović in Dajana Pajkić. FOTO: Instagram
Severina je pred kratkim prekinila dolgoletno sodelovanje s stilistom Petrom Trbovićem in razkrila, da bosta odslej za njeno garderobo skrbela Metod Črešnar in Peter Movrin.

Movrin velja za enega najbolj nadarjenih oblikovalcev na svetu. Slovenec je doslej sodeloval z zvezdami, kot so Björk, Lady Gaga, Beyonce in Rihanna. Trenutno kot svobodnjak oblikuje za znamko Burberry. 

Pevka, ki se trenutno pripravlja na turnejo in pridno vadi za svoje nastope, je že pred časom odpustila dolgoletnega menedžerja Tomico Petrovića, ki je bil dolga leta njen zaveznik. Z njim je odšel tudi Edvin Softić, ki naj bi jo celo spoznal s sedanjim možem Igorjem Kojićem. Na hitro je Severino zapustil tudi njen basist Henry Radanović. Eden redkih, ki ostaja v njeni ožji ekipi, je frizer Mijo Majhen, ki je poskrbel za njeno nedavno preobrazbo.

Za njim je odšla še vizažistka Dajana Pajkić, zdaj pa so hrvaški mediji razkrili še, da Severina ne dela več z dolgoletno fotografinjo Jeleno Balić, s katero sta sodelovali šest let, poroča 24sata.
Povezane vsebine
Deli s prijatelji