Šestega otroka pričakuje s četrto

Jude Law in Phillipa sta v veselem pričakovanju. Kljub že petim otrokom je upal na enega z novo ženo.
Fotografija: V zakonu s Sadie so se mu rodili trije otroci. FOTO: Guliver/x17
Odpri galerijo
V zakonu s Sadie so se mu rodili trije otroci. FOTO: Guliver/x17

Veljal je za enega največjih in bolj svobodnjaških zapeljivcev Otoka, ki so se mu ženske le stežka uprle, podobno pa niti on ni imel zadržkov, da ne bi ljubil njih. Pri čemer se Jude Law ni kaj dosti brigal za zaščito, saj je danes 47-letni zvezdnik že petkrat postal oče. S tremi ženskami. Najmlajši hčerki sta se mu rodili iz krajših romanc. »Biti oče je vse, kar resnično šteje,« se je očitno precej bolje znašel v vlogi očeta kot partnerja, ob čemer priznava, da se je šele s hčerkami naučil biti pravi moški. »To postaneš, ko mala deklica zlomi tvojo voljo.« A pred petimi leti se je našla tudi odrasla ženska, ki ji je uspelo poprej precej lahkoživega igralca ukrotiti. Zaradi psihologinje Phillipe Coan ga letanje s cveta na cvet nenadoma ni več mikalo. Zakolcalo se mu je po ljubezenski stabilnosti, zato je po štirih letih romance, bilo je pred dobrim letom, padel na koleno in jo zasnubil. Čez tri mesece je iz nje naredil pošteno žensko, svojo ženo. Zdaj pa 32-letnica pričakuje njunega prvega otroka.

Zapeljivec je ukročen. Ukrotile so ga hčerke in mlada žena. FOTO: Reuters
Zapeljivec je ukročen. Ukrotile so ga hčerke in mlada žena. FOTO: Reuters

Otroci so eno samo veselje

Da ga je ljubezen do Phillipe skoraj zasužnjila, ni skrival. »Moja je. Moja in od nikogar drugega,« je posestniško zatrjeval. In čeprav o njuni zasebnosti ni želel razpredati, češ da se ne nazadnje tiče le njiju, je vendar priznal, da bi kljub že petim otrokom rad imel katerega še z ljubljeno ženo in si z njo osnoval družinico. »Z veseljem bi imel še enega otroka, zakaj ne? Lahko sem srečen, da sem z nekom, v kogar sem noro zaljubljen. In že misel, da bi imel več otrok, je čudovita. S Phillipo se bolj zabavam kot s komer koli doslej, imava izjemno trdno in zdravo družinsko življenje, ki vključuje tudi moje otroke. Tiste, ki so že skoraj odrasli, in mlajše, ki so tako ali tako eno samo veselje.« Tako je opeval družinsko idilo pred komaj nekaj meseci, skoraj kot bi vedel, da se bo njegova draga kmalu sprehajala naokoli z vse večjim trebuščkom.


Novice o radostnem pričakovanju uradno nista potrdila, a so besede ob že precej zaobljenem trebuščku svetlolaske skoraj odveč. Mladoporočenca, kot pravijo njuni bližnji, naj bi bila presrečna zaradi razpleta. »Jude in Phillipa sta skupaj neizmerno srečna in zdaj navdušena, da se bo njuna družinica povečala za še enega člana. Vsi so navdušeni, da prihaja dojenček.«

Po dolgi romanci še dve krajši

Hollywoodski zvezdnik je sicer na pot očetovstva prvič zakorakal pred 23 leti, ko se mu je v prvem zakonu s Sadie Frost rodil Rafferty, sledila pa sta mu sestra Iris, danes stara 19 let, in dve leti mlajši Rudy. Otrok številka štiri, zdaj desetletna Sophia, se mu je rodila iz romance z manekenko Samatho Burke, ki pa je izvedela, da je noseča, ko se je njena kratka ljubezen z igralcem že izpela. Precej podobna je zgodba, iz katere se je pred petimi leti rodila njegova najmlajša Ada, sad njegove aferice s pevko Cat Cavelli, ki pa se je z igralcem razšla, ko je Ado še nosila pod srcem. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije