Sanje so napovedale konec zakona

Med ločevanjem pred štirimi leti sta spočela tretjega otroka. Megan Fox in Brian Austin Green dokončno narazen.
Fotografija: Je tokrat njune ljubezni dokončno konec? FOTO: Guliver/getty images
Odpri galerijo
Je tokrat njune ljubezni dokončno konec? FOTO: Guliver/getty images

Odzvonilo jima je. Spet. Kajti čeprav sta Megan Fox in Brian Austin Green ločitveno kolesje zavrtela že pred štirimi leti, sta ga nato ustavila, deloma morda tudi, ker sta si tedaj kljub ločevanju privoščila nekaj noči strasti, ki so obrodile sad.

Storila bosta vse, da njuni trije otroci razhoda ne bodo preveč občutili. FOTO: Guliver/x17
Storila bosta vse, da njuni trije otroci razhoda ne bodo preveč občutili. FOTO: Guliver/x17

Njune nepremostljive razlike očitno niso bile tako velike, da ne bi nekaj mesecev pozneje pozdravila malega Journeyja, njunega tretjega otroka, in se zakonu odločila dati še eno priložnost. A očitno so bili njuni vzgibi o ločenih poteh tedaj pravilni, saj sta od zakona spet dvignila roke. Natančneje, lepa igralka je bila tista, ki je spoznala, da ji je bolje brez Briana.
 

Opozorilne sanje


Njene filmske ambicije so med odtujenima zakoncema že prej netile prepire. Brianu je šlo namreč v nos, da Megan zaradi sedme umetnosti vse bolj zapostavlja družinsko življenje, zaradi dolge odsotnosti od doma zaradi snemanja pa naj bi se lepotici, ki je srce oddala Brianu že pri svojih 18 letih, vse bolj kolcalo po svobodi. In prav med zadnjim snemanjem, ki jo je spet popeljalo daleč stran, je tako močno občutila svobodo, da se njenemu vabilu ni mogla upreti.


»Ob vrnitvi domov si ni bila podobna. A to sem pripisal utrujenosti zaradi poleta, da je dlje ni bilo doma in je snemala tudi ponoči. Odločil sem se ji dati nekaj časa, da se privadi staremu življenju,« je povedal Brian, a družinske idile ni več dočakal. Namesto tega je doživel hladen tuš, ko mu je ljubljena priznala, da si doma, z njim in družino, ni podobna, da je lahko resnično zvesta sama sebi le, ko je sam(sk)a. »Med snemanjem, ko sem se odmaknila od našega tukajšnjega življenja, sem ugotovila, da sem šele tedaj resnično jaz, in sem si bila tako tudi bolj všeč. Mislim, da bi temu morala dati priložnost,« mu je nalila čistega vina. Čeprav je igralec nekaj podobnega na tiho morda pričakoval, saj so ga na to le nekaj tednov prej opozorile sanje.


Že pred meseci, menda celo v iztekanju lanskega leta, je Megan spakirala kovčke in zaradi snemanja za več tednov odšla. Nato je Briana nekaj malce zlovešče in skoraj preroško obšlo: »Sanjal sem. V sanjah se je Megan vrnila z dela in čutil sem nenadno odtujenost med nama. Da je nekaj narobe, da ni vse tako, kot bi moralo biti.« In čeprav ne bi znal povedati, kaj ga je v sanjah tako zmotilo, da jih ni mogel odpisati, se jih niti pri belem dnevu ni znal otresti. Zoprn občutek ga je spremljal tudi budnega, zato je ženi o svoji mori napisal sms. »A me je pomirila, da je med nama vse v redu.« To se je nedavno izkazalo za laž.
 

Še upa


Igralec je zdaj potrdil, da sta se razšla. A čeprav zaradi tega, ker se mu je življenje obrnilo na glavo, na Foxovo, ki mu je dala košarico, ne more biti jezen. »Bil sem pretresen in jezen, a ne nanjo. Nanjo nikoli ne bi mogel biti jezen. Bila je zgolj iskrena. Za zdaj sva narazen, bomo videli, kaj bova v tem času odkrila,« še ni povsem obupal, da se ne bi sčasoma spet našla. Za zdaj ostajata prijatelja ter oče in mama svojim trem otrokom, »še vedno bomo hodili na počitnice kot družina«. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas