MED LOČEVANJEM

Sanje so napovedale konec zakona

Objavljeno 01. junij 2020 21.29 | Posodobljeno 01. junij 2020 21.29 | Piše: T. P.

Med ločevanjem pred štirimi leti sta spočela tretjega otroka. Megan Fox in Brian Austin Green dokončno narazen.

Je tokrat njune ljubezni dokončno konec? FOTO: Guliver/getty images
Odzvonilo jima je. Spet. Kajti čeprav sta Megan Fox in Brian Austin Green ločitveno kolesje zavrtela že pred štirimi leti, sta ga nato ustavila, deloma morda tudi, ker sta si tedaj kljub ločevanju privoščila nekaj noči strasti, ki so obrodile sad.

image
guliver/x17online.com Storila bosta vse, da njuni trije otroci razhoda ne bodo preveč občutili. FOTO: Guliver/x17

Njune nepremostljive razlike očitno niso bile tako velike, da ne bi nekaj mesecev pozneje pozdravila malega Journeyja, njunega tretjega otroka, in se zakonu odločila dati še eno priložnost. A očitno so bili njuni vzgibi o ločenih poteh tedaj pravilni, saj sta od zakona spet dvignila roke. Natančneje, lepa igralka je bila tista, ki je spoznala, da ji je bolje brez Briana.
 

Opozorilne sanje


Njene filmske ambicije so med odtujenima zakoncema že prej netile prepire. Brianu je šlo namreč v nos, da Megan zaradi sedme umetnosti vse bolj zapostavlja družinsko življenje, zaradi dolge odsotnosti od doma zaradi snemanja pa naj bi se lepotici, ki je srce oddala Brianu že pri svojih 18 letih, vse bolj kolcalo po svobodi. In prav med zadnjim snemanjem, ki jo je spet popeljalo daleč stran, je tako močno občutila svobodo, da se njenemu vabilu ni mogla upreti.
16 let sta bila skupaj, od tega sta bila 10 let poročena.


»Ob vrnitvi domov si ni bila podobna. A to sem pripisal utrujenosti zaradi poleta, da je dlje ni bilo doma in je snemala tudi ponoči. Odločil sem se ji dati nekaj časa, da se privadi staremu življenju,« je povedal Brian, a družinske idile ni več dočakal. Namesto tega je doživel hladen tuš, ko mu je ljubljena priznala, da si doma, z njim in družino, ni podobna, da je lahko resnično zvesta sama sebi le, ko je sam(sk)a. »Med snemanjem, ko sem se odmaknila od našega tukajšnjega življenja, sem ugotovila, da sem šele tedaj resnično jaz, in sem si bila tako tudi bolj všeč. Mislim, da bi temu morala dati priložnost,« mu je nalila čistega vina. Čeprav je igralec nekaj podobnega na tiho morda pričakoval, saj so ga na to le nekaj tednov prej opozorile sanje.
Vmes prišel drug moški?
Povod za razhod naj bi bila igralkina želja po svobodi, a začelo se je namigovati, da je med nekdanja zaljubljenca prišel drugi moški, njen soigralec, sicer raper z vzdevkom Machine Gun Kelly, s katerim v zadnjem času preživlja precej časa. A govorice o romanci je zavrnil Brian. »Nikoli ga nisem srečal, sva pa z Megan govorila o njem. Trenutno sta le prijatelja,« je dejal in dodal, da ne želi, da bi ljudje iskali zlobneža, njega pa imeli za žrtev.


Že pred meseci, menda celo v iztekanju lanskega leta, je Megan spakirala kovčke in zaradi snemanja za več tednov odšla. Nato je Briana nekaj malce zlovešče in skoraj preroško obšlo: »Sanjal sem. V sanjah se je Megan vrnila z dela in čutil sem nenadno odtujenost med nama. Da je nekaj narobe, da ni vse tako, kot bi moralo biti.« In čeprav ne bi znal povedati, kaj ga je v sanjah tako zmotilo, da jih ni mogel odpisati, se jih niti pri belem dnevu ni znal otresti. Zoprn občutek ga je spremljal tudi budnega, zato je ženi o svoji mori napisal sms. »A me je pomirila, da je med nama vse v redu.« To se je nedavno izkazalo za laž.
 

Še upa


Igralec je zdaj potrdil, da sta se razšla. A čeprav zaradi tega, ker se mu je življenje obrnilo na glavo, na Foxovo, ki mu je dala košarico, ne more biti jezen. »Bil sem pretresen in jezen, a ne nanjo. Nanjo nikoli ne bi mogel biti jezen. Bila je zgolj iskrena. Za zdaj sva narazen, bomo videli, kaj bova v tem času odkrila,« še ni povsem obupal, da se ne bi sčasoma spet našla. Za zdaj ostajata prijatelja ter oče in mama svojim trem otrokom, »še vedno bomo hodili na počitnice kot družina«. 
Deli s prijatelji