NADALJEVANJE

Reynolds potrdil, snemajo Deadpool 3

Objavljeno 04. januar 2020 12.44 | Posodobljeno 04. januar 2020 12.44 | Piše: E. B.

Zvezdnik se bo spet prelevil v priljubljenega antijunaka. Prva dva filma sta v kinematografih prinesla milijardo.

Blake in Ryan sta nedavno povila tretjega otroka. FOTOGRAFIJI: Reuters
Nihče ni pričakoval, da bo Deadpool naletel na tako dober odziv: ko je leta 2016 prišel na velika platna kot osmi film v franšizi Možje X, je naravnost navdušil občinstvo in Wade Wilson je čez noč postal najbolj priljubljeni antijunak. Nadaljevanje leta 2018 je bilo logično in izjemno dobičkonosno, filma sta v kinematografih namreč skupno iztržila milijardo, Ryan Reynolds, ki nastopa v naslovni vlogi in je eden od producentov, pa je zdaj potrdil še tretjega.
Antijunak navdušuje s humorjem, drznostjo in cinizmom.

Prav kanadski igralec, ki je z ženo Blake Lively nedavno povil še tretjega otroka, je bil tisti, ki je dolga leta prepričeval vodilne pri Marvelovem vesolju, naj Deadpoolu vendarle namenijo samostojen film, njegova predvidevanja, da bo izdelek zanesljivo uspešen, so se izkazala za povsem točna. Prva dva filma je ustvaril studio 20th Century Fox, a se je lani združil z Disneyjem, ki bo zdaj prevzel snemanje tretjega dela. Oziroma je ekipa že zavihala rokave, kot je razodel Reynolds, se je zasedba zdaj resnično prvič znašla v tako gromozanskem studiu in se izziva resnično veseli.
image
Deadpool bo nasmejal še v tretjem filmu.

Za nepoznavalce, Wade Wilson sprejme supermoči v okviru spornega vladnega programa kot edini zanesljiv pobeg od smrti zaradi raka na pljučih, jetrih, prostati in možganih, oboževalce pa priteguje predvsem izvirna zgodba s humorjem brez primere, cinizmom, drznostjo in odličnimi kaskaderskimi podvigi. Drugi del je še bolj nor od prejšnjega, kot so ga opisali tudi kritiki, Wade Wilson si želi uresničiti sanje in postati priznan rejec buldogov, hkrati pa se želi naučiti sprejemanja odprtega odnosa. Na svoji poti se bojuje z najrazličnejšimi neznanci, odkriva pomen družine, prijateljstva, pa tudi domiselnih kostumov, ki jih uporablja za svoje pisano spolno življenje. V drugem delu nastopi ista zasedba, poleg Reynoldsa še Morena Baccarin, T. J. Miller, Brianna Hildebrand, Leslie Uggams, Stefan Kapicic in Karan Soni, pridružita pa se še Josh Brolin in Zazie Beets.
2021. bo Deadpool prinesel novo dimenzijo humorja.

Kaj bo prinesel tretji del, za zdaj ni znano, prav tako je igralska zasedba po večini še skrivnost, a povsem logično je predvidevati, da bo šla ekipa korak dlje in postregla z novo dimenzijo akcijske domišljijske komedije. Premiera je predvidena za leto 2021. 
Deli s prijatelji