ROMANTIČNA SNUBITEV

Rebel Wilson bo nevesta

Avstralska igralka je v Disneylandu zasnubila svojo izbranko Ramono. Ramonini straši romance ne podpirajo.
Fotografija: Lanski november sta presenetili vse, ko sta razkrili, da sta postali mamici. FOTOGRAFIJE: Osebni arhiv
Odpri galerijo
Lanski november sta presenetili vse, ko sta razkrili, da sta postali mamici. FOTOGRAFIJE: Osebni arhiv

Rebel Wilson je z delčkom sebe verjela v romantične pravljice, a večino svojega življenja stopala v prepričanju, da išče princa na belem konju. Dokler si lani ni priznala, da bi se morda morala ozirati za svojo princesko, in to je našla v modni oblikovalki Ramoni Agruma. »Mislila sem, da sem iskala Disneyjevega princa. A morda sem vseskozi potrebovala Disneyjevo princeso,« je lani razkrila svojo istospolno usmerjenost in dejstvo, da ljubi Ramono. In kot se je njuna pravljica začela, tako se sedaj nadaljuje. »Rekli sva JA!« je kriknila vrh glave zaljubljena Rebel in s kuliso ikonske Disneyjeve palače v Disneylandu za njima razkrila, da sta se z Ramono zaročili.

Pravljična snubitev pred pravljičnim gradom. 
Pravljična snubitev pred pravljičnim gradom. 

Govorice o njuni morebitni zaroki so se prvič pojavile novembra, ko je avstralska zvezdnica tudi odvrgla bombo, da sta z Ramono s pomočjo nadomestne matere postali mamici dojenčici Royce Lillian. A čeprav teh govoric tedaj nista potrdili, je Rebel na tiho morda že načrtovala snubitev. Za kraj, kjer bo ljubljeno prosila, naj bo njena za vedno, pa si je izbrala Disneyland, prostor, kjer so pravljice pač mogoče.

Ob pomoči ekipe v Disneylandu, ki ji je pomagala pripraviti »čarobno presenečenje«, je Rebel okolico pred pravljičnim gradom napolnila z nežno rožnatimi vrtnicami.

Nekaj dni pred najpomembnejšim vprašanjem je dobila prstan. 
Nekaj dni pred najpomembnejšim vprašanjem je dobila prstan. 

Njihovi cvetni lističi so se spremenili v romantično preprogo. In prav tu je igralka, ki je v žep skrila diamantni zaročni prstan, ki ga je le nekaj dni prej dobila pri slovitem draguljarju Tiffany's, pred svojo drago padla na eno koleno in dahnila najpomembnejše vprašanje svojega življenja. V odgovor pa dobila težko pričakovani da. Zaljubljenki sta si skočili v objem in zaročno zaobljubo zapečatili s poljubom.

In morda bodo s to obljubo ljubezni na njuno romanco prijazneje pogledali tudi Ramonini starši, ki hčerine zvezdniške ljubljene niso sprejeli odprtih rok. »Ramonina družina najine ljubezni ne podpira preveč. S tega vidika je bilo za Ramono precej težje javno priznati najina čustva. To me žalosti, a upam, da bodo v prihodnje spremenili svoje mnenje,« je dejala Wilsonova, ki je ob svojem javnem razkritju od prijateljev in družine prejela zgolj podporo in čestitke. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije