NI SI PODOBNA

Putinova ljubica javnost šokirala z novim obrazom: povsem je drugačna, vsi se sprašujejo, kaj je z njo (FOTO)

Alina Kabajeva si ni več podobna.
Fotografija: Vladimir Putin in Alina Kabajeva leta 2005. FOTO: Wikipedija, Kremlin.ru
Odpri galerijo
Vladimir Putin in Alina Kabajeva leta 2005. FOTO: Wikipedija, Kremlin.ru

Alina Kabajeva je v svetu najbolj znana kot ljubica Vladimirja Putina, enega najmočnejših ljudi na politični sceni, čeprav te govorice nikoli niso bile uradno potrjene..

Nekdanje telovadke in olimpijske prvakinje ne vidimo pogosto v javnosti, a tokrat je naredila izjemo. V soboto se je namreč pojavila v Sočiju na odprtju novega gimnastičnega centra. »Ko sem se ukvarjala z gimnastiko in športom, si niti v sanjah nisem mogla predstavljati pogojev, kakršni so danes v tem centru. Toda življenje nam pokaže, da je nemogoče mogoče. In Rusija je država velikih priložnosti,« je dejala na odprtju. Javnost je najbolj šokiral njen občutno spremenjeni videz in govori se, da sta si s Putinom privoščila enake estetske popravke liftinga in pomlajevanja – njene ličnice so polnejše, ustnice večje, na njenem obrazu pa ni niti ene gubice, čeprav je stara 39 let.

Putin naj bi zahteval, da splavi

Razmerje Kabajeve in Putina je polno številnih škandalov, tako so tuji mediji septembra letos poročali, da naj bi gimnastičarka splavila otroka na Putinovo željo. Posledično naj bi se je odnos med Putinom in Kabajevo poslabšal. Poleg tega so se po splavu pojavili zapleti in Kabajeva se nekaj časa ni mogla pojaviti v javnosti.

image_alt
Putin in Alina pričakujeta deklico: ruski voditelj nesrečen

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas