V STISKI

Prodala je svoj poročni prstan

Rihana Oksana naj ne bi imela denarja, da bi preživljala sebe in sina. Kljub temu je na instagramu objavila fotografijo s počitnic v Parizu.
Fotografija: Rihana Oksana trdi, da je oče njenega sina nekdanji sultan Muhamad V., on pa ji ne verjame.
Odpri galerijo
Rihana Oksana trdi, da je oče njenega sina nekdanji sultan Muhamad V., on pa ji ne verjame.

V malezijskih časnikih se je pojavila novica, da je morala bivša žena nekdanjega sultana Muhamada V. prodati svoj 236.000 evrov vreden poročni prstan, da bi lahko sploh preživela in poskrbela za otroka. Muhamad se je od Rihane Oksane ločil, ker menda ne verjame, da je oče njenega otroka, kar pa si mlada Rusinja na vso moč prizadeva dokazati, a se njen nekdanji mož noče prikazati na sodišču, da bi zdravniki dobili njegov DNK ter opravili test očetovstva. Zato nekdanji sultan tudi ne želi plačevati preživnine za otroka, zaradi česar naj bi se nekdanja miss Moskve znašla v precejšnjih finančnih težavah.

Poročena sta bila približno eno leto.
Poročena sta bila približno eno leto.
Tako vsaj navajajo malezijski časniki, medtem ko je sama na svojem profilu na instagramu objavila fotografijo, na kateri sedi na klopi pred Eifflovim stolpom, ter ob njej zapisala: »To, da pridem vsako jesen v Pariz, je postala že prava mala tradicija. Letos sem tukaj že četrtič in končno sem si ogledala tudi sliko Mone Lize v Louvru.« Mnogi njeni sledilci so ji čestitali ter ji zaželeli, da bi se imela še naprej lepo, se je pa našlo tudi precej takšnih, ki so jo kar naravnost vprašali, kako si je lahko privoščila tako drago potovanje, če pa menda nima denarja niti za to, da bi nahranila sina.


»Mislil sem, da si prodala prstan, da bi lahko skrbela za sina. Ampak za potovanja pa imaš dovolj,« je zapisal eden od njih, na kar je Rihana odgovorila: »Kdo ti je povedal, da sem prodala prstan?« Več časnikov medtem navaja njeno izjavo, ki naj bi jo dala za britanski Daily Mail, in sicer da je prstan res prodala, da pa ne želi povedati, za koliko: »Rekla bom samo, da sem zanj dobila trikrat toliko, kolikor je stal.« 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije