Princesa je pokazala trebušček

Luksemburška princesa na odprtju razstave. Šestintridesetletna nosečnica je kar žarela.
Fotografija: Princesa je bila odlično razpoložena. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Princesa je bila odlično razpoložena. FOTO: Instagram

Luksemburška princesa Stephanie, ki maja pričakuje svojega prvega otroka, se je pred dnevi udeležila odprtja razstave slikarja Jean-Marieja Biwerja in na njej ponosno razkazovala svoj vedno večji nosečniški trebušček. Šestintridesetletna princesa je bila odlično razpoložena in mnogi so dejali, da je prav žarela. Fotografije z dogodka je na svojem uradnem profilu na instagramu objavila tudi luksemburška palača.

Da z možem, princem Guillamom, pričakujeta otroka, je princesa naznanila na začetku decembra, ko sta pojasnila tudi, da se jima bo podmladek pridružil maja. Par si je večno zvestobo obljubil pred osmimi leti. Stephanie je najmlajši otrok in četrta hči grofa Philippeja de Lannoya, ki je star 96 let lani umrl, in belgijske plemkinje Alix della Faille de Leverghem, ki pa se je s tega sveta poslovila sedem let pred svojim možem.

Preden sta se Stephanie in Guillame zaročila, sta bila par približno dve leti. Zakonca sta v daljnem sorodu in imata precej skupnih prednikov, potomcev avstrijskega generala in vojvode Arenberškega Charlesa Marieja Raymonda.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije