Princ William se utaplja v žalosti in pravi, da ne zmore več

Starejši brat naj bi bil menda neizmerno žalosten. 
Fotografija: Le kakšno bo vzdušje, ko se bosta srečala? FOTO: Reuters Pictures
Odpri galerijo
Le kakšno bo vzdušje, ko se bosta srečala? FOTO: Reuters Pictures

Odnos med nekdaj zelo povezanima bratoma Williamom in Harryjem je skrhan do konca. Princ William pa naj bi bil zaradi tega strašansko žalosten, je neimenovani Williamov prijatelj razkril britanskemu tabloidu Daily Mail.

O tem, da med bratoma ne vlada harmonično vzdušje, ptički čivkajo že več kot eno leto. Zdaj pa naj bi William dejal celo, da Harryja v tem času ne more niti potrepljati po ramenu, kaj šele objeti. Po napovedi, da se nameravata Harry in Meghan oddaljiti od kraljevih obveznosti, se je namreč prepad med njima še povečal. 

Odnos med bratoma je skrhan. FOTO: Instagram
Odnos med bratoma je skrhan. FOTO: Instagram


»Vse življenje sem podpiral brata, zdaj pa ne morem več,« je Williamove besede citiral The Sunday Times. Williama je bratova odločitev izjemno užalostila, a je menda prepričan, da bosta nekoč znova na isti strani.
 
Preberite še: Meghan zapustila Harryja in se zatekla v Kanado (VIDEO)
 

Zaskrbljeni za princa Harryja


Britanski mediji še pišejo, da naj bi kraljico Elizabeto skrbelo Harryjevo mentalno zdravje. Harry naj bi se za ločitev od družine odločil predvsem zato, ker naj bi se bal, da bo njegova žena, ki se ni dobro prilagodila na življenje v Veliki Britaniji, doživela živčni zlom.

Viri blizu kraljeve družine še pravijo, da naj bi družina iskala najelegantnejšo rešitev situacije in da ni nujno, da bosta Meghan in Harry kaznovana z odvzemom kraljevih naslov. Kraljica Elizabeta, princ Charles, princ William in princ Harry naj bi rešitev iskali na njeni posesti Norfolk. Pogovorom pa naj bi se prek video klica pridružila tudi Meghan.  
 
Preberite še: Meghan brez poročnega prstana, nato je pobegnila v Kanado

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije