DRUŽBENA OMREŽJA

Princ Harry v nemilosti sledilcev, napadajo ga zaradi teh fotografij

V knjigi se je norčeval iz brata zaradi njegove plešavosti, zdaj pa se je znašel v podobni situaciji.
Fotografija: Britanski princ Harry, vojvoda Susseški in argentinski igralec pola Nacho Figueras avgusta letos. FOTO: Edgar Su,Reuters
Odpri galerijo
Britanski princ Harry, vojvoda Susseški in argentinski igralec pola Nacho Figueras avgusta letos. FOTO: Edgar Su,Reuters

Nova fotografija princa Harryja, ki se je pojavila na spletni strani za duševno zdravje, ki jo sponzorira, BetterUp, je zmotila mnoge. Naj gre za drugačno pričesko, photoshop ali morebitno podaljševanje, prinčevi lasje se zdijo precej temnejši in gostejši. 

Nobena skrivnost ni, da je 38-letnik tako kot njegov starejši brat princ William podedoval očetove gene in da so mu pred kratkim začeli izpadati lasje na temenu.

Britanski princ George in britanski princ William, valižanski princ v kraljevi loži v Wimbledonu med finalom moških posameznikov letos julija. FOTO: Andrew Couldridge, Reuters
Britanski princ George in britanski princ William, valižanski princ v kraljevi loži v Wimbledonu med finalom moških posameznikov letos julija. FOTO: Andrew Couldridge, Reuters

O tem je celo posmehljivo govoril v svojih spominih, ko je omenil nenadno izgubo las brata princa Williama in jo označil za »skrb vzbujajočo in naprednejšo od njegove plešavosti«.

Ker je tudi sam v podobni situaciji, ga nedavne fotografije in videoposnetki z njegovih potovanj po Aziji prikazujejo z veliko tanjšimi in svetlejšimi rdečimi lasmi kot na fotografiji BetterUp.

Zdaj je videti kot norec

V začetku tega meseca je bil vojvoda Susseški fotografiran med nakupovanjem za ženo Meghan Markle v Tokiu, njegovi lasje pa so bili videti precej tanjši in svetlejši.

Na družbenem omrežju X, prej twitterju, so sledilci pohiteli s komentarji, kako se zadnja fotografija zdi sumljiva in da v resnici ne spremeni situacije, v kateri je opaziti, da mu vse bolj izpadajo lasje.

»Nimam navade komentirati videza nekoga, a Harry je začel tako, da se je iz istega razloga norčeval iz svojega brata. Nikogar več ne more preslepiti, zanikanje očitnega pa mu ne pomaga,« je le eden od komentarjev o »nenavadni« pričeski na fotografiji.

»Njegov brat je svoje izpadanje las sprejel bolj dostojanstveno, kljub bratovim šalam na njegov račun. Harry je zdaj videti kot norec, ker se noče sprijazniti s tem, da nima več 25 let, in potrebuje drugačno frizuro,« je komentar zaključil drugi, poroča mondo.rs.

   

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije