STA SI USOJENA?

Priljubljena igralka ljubi žensko, a Robert ostaja njena šibkost

Bosta Kristen Stewart in Pattinson obnovila razmerje? Zvezdnika so paparaci zalotili na zabavi v Los Angelesu.
Fotografija: Kristen na letošnjem festivalu v Cannesu FOTO: Guliver/Cover Images
Odpri galerijo
Kristen na letošnjem festivalu v Cannesu FOTO: Guliver/Cover Images

Ljubezenska zgodba Roberta Pattinsona in Kristen Stewart se je pisala kot roman. Mlada megazvezdnika sta veljala za popoln par, potem pa so v javnost prišle fotografije Kristen in režiserja Ruperta Sandersa.

Bilo je očitno, da imata razmerje. S tem je bilo konec sanjskega parčka pa tudi Sandersova družina je razpadla. Zaradi škandala je danes 27-letna Kristen položila glavo na tnalo. Pravi, da ji je odprlo oči, saj od takrat išče le objeme žensk. V soboto pa naj bi se zvezdnika znova srečala, in sicer na zabavi v hotelu Chateau Marmont v Los Angelesu. Zabavo je priredila Lily-Rose Depp.

Kristen Stewart in Robert Pattinson sta bila vzornika milijonom najstnikov. FOTO: Guliver/Cover Images
Kristen Stewart in Robert Pattinson sta bila vzornika milijonom najstnikov. FOTO: Guliver/Cover Images

Že več mesecev so krožile govorice, da sta obudila stike, šušljati se je začelo aprila, ko so ju videli v neki restavraciji. »Vse skupaj želita držati daleč od oči javnosti, a med njima še vedno obstaja kemija,« je povedal vir blizu igralcev. »Ljudje, s katerimi se družita, se že sprašujejo, ali bosta morda obnovila svoje razmerje.« Bojda sta se pogosteje začela dobivati, ko je njeno razmerje s prečudovito Stello Maxwell zašlo v težave. »Kristen upa, da je Rob iskren, ko ji je odpustil za stvari, ki so se takrat zgodile.«

Sicer pa tudi Robert ni imel posebne sreče v ljubezenskem življenju. Do konca lanskega leta je bil zaročen z britansko glasbenico FKA Twigs. Potem sta se nenadoma razšla in še vedno ni znano, zakaj. Le nekaj dni prej je Robert govoril o zaroki in kako je srečen.

Pattinson in Stewartova pa sta se spoznala leta 2008, ko sta zaigrala v izjemno uspešnem filmu Somrak. Postala sta zelo priljubljena, najstniki so jima sledili na vsakem koraku. Tudi zaradi teh pritiskov sta se vmes večkrat razšla, a vse do škandala z Rupertom leta 2013 sta se vedno spet našla. Morda so številni prav zato prepričani, da sta si preprosto usojena in je le vprašanje časa, kdaj se bosta znova srečala tudi med rjuhami.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije