WILL SMITH

Pri seksu z neznankami se je davil in bruhal

Will Smith je zlomljeno srce celil s skakanjem med rjuhe. Že skoraj četrt stoletja ljubi Jado Pinkett Smith.
Fotografija: Od 1997. je poročen z Jado. FOTO: Ringo Chiu/Reuters
Odpri galerijo
Od 1997. je poročen z Jado. FOTO: Ringo Chiu/Reuters

La petite mort. Majhna smrt. Tako Francozi nekoliko poetično govorijo o orgazmu, tistih prvih nekaj trenutkih po spolnem vrhuncu in popolni sprostitvi, ko se zazdi, da se je zavest ločila od telesa.

Najstniška ljubezen mu je zlomila srce. FOTO: osebni arhiv
Najstniška ljubezen mu je zlomila srce. FOTO: osebni arhiv

Tako bi o doživljanju spolnega vrhunca v najstniških letih lahko govoril tudi Will Smith, le da je v njegovem primeru ta občutek skoraj smrti dobil temačen prizvok, oropan zadovoljstva in zadovoljitve. Zlomljeno srce, ko ga je zapustila njegova prva ljubezen, je namreč poskušal zaceliti z nebrzdanim seksom z neznankami za eno noč.

A namesto da bi v tem našel potešitev, je na seks razvil skoraj alergijo, saj so spolni vrhunec pri zvezdniku začeli spremljati neprijetni psihosomatski odzivi, »dvigovalo se mi je, začel sem se daviti, včasih sem celo bruhal«.

Že skoraj četrt stoletja ljubi Jado Pinkett Smith. Njun zakon je imel vzpone in padce, tega Smith ne skriva, a vendar ljubezen med njima ne usahne. Vseeno pa hollywoodski igralec zelo dobro pozna srčno bolečino in ve, v kakšne skrajnosti te lahko pahne.

Star je bil 16 let, ko je spoznal vrstnico Melanie Parker, ki je postala središče njegovega najstniškega sveta. »Melanie je imela težko življenje. Njena mama je zaradi umora njenega očeta pristala v zaporu, zato je živela s teto. Moja glavna zaposlitev, ki sem ji posvetil vso pozornost in energijo, je postalo lajšanje njenih travm,« se je odprl Smith.

Ko je Melanie po sporu s teto pristala na cesti, je celo prepričal starše, da so jo sprejeli k sebi. Sicer s strogim pravilom »brez seksa pod najino streho«, česar pa se najstniška golobčka nista držala. Willova mama ju je neko jutro celo zalotila sredi predajanja telesnim strastem.

Pri Willovih straših sta živela že več mesecev, ko je igralec odšel na dvotedensko turnejo. A če je pričakoval, da ga bo ljubljena potrpežljivo čakala, se je motil. Skočila je med rjuhe z drugim, prevara pa je zlomila njegovo zaljubljeno srce. »Nujno sem potreboval nekaj, da pobegnem tej bolečini, a žal tablete za to ni. Zato sem se zatekel v manično nakupovanje in nebrzdani seks z vrsto deklet. Pred Melanie sem spal le z eno punco, potem pa sem začel naskakovati vse, ki sem jih srečal.

A ob tem mi je bilo slabo do mojega bistva, počutil sem se tako bedno, da so doživljanje orgazma začeli spremljati psihosomatski odzivi.« A nič kaj prijetnim seksualnim srečanjem navkljub je z vsakim novim dekletom upal, da se bo neznanka izkazala za pravo, ki ga bo ljubila in zaradi katere ga bo nehalo boleti srce. »A v resnici se je z vsako novo moja agonija le še poglabljala.« Z Melanie sta nato zgladila odnos, a le za kratek čas, saj sta se kmalu po vnovični obuditvi ljubezni za vselej razšla. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije