POSIVEL

Premagal smrt, zdaj čaka otroka

Objavljeno 26. marec 2020 22.22 | Posodobljeno 26. marec 2020 21.53 | Piše: T. P.

Kevin Hart se z ženo Eniko veseli naraščaja. Lani imel hudo nesrečo.

Letošnji božič bodo praznovali kot družina šestih. FOTO: Instagram
Lansko jesen je ameriški komik Kevin Hart doživel kruto budnico. Udeležen je bil namreč v strahoviti avtomobilski nesreči, ki jo je skoraj čudežno preživel, a je zaradi počene hrbtenice na treh koncih nujno potreboval operacijo. Sledilo je dolgotrajno in boleče okrevanje. »Trdo delo, odločenost in močna volja – zaradi tega bom telesno lahko spet dejaven,« se mu je odvalil kamen od srca, da stvari niso le črne in izgubljene. Dobre tri mesece pozneje, v iztekanju leta, je lahko zadovoljno dejal, da je v 70 odstotkih že pri svojih polnih močeh. Kar je bilo očitno več kot dovolj, da je lahko njegova žena Eniko zdaj veselo najavila, da bodo kmalu družina šestih.

40 let šteje zvezdnik.

image
»Žarim in rastem!« je Eniko pokazala zaobljeni trebušček. FOTO: Instagram
Če se je hollywoodski zvezdnik iz lanskoletnega skorajšnjega srečanja s smrtjo česa naučil, je to, da nič v življenju ne prihaja z zagotovilom. »Spoznal sem, da je misel, da imaš nadzor, le utvara. Vsega je namreč lahko že v naslednjem trenutku konec. Zato ničesar ne vzemi za gotovo, niti današnjega dne,« je dejal in dodal, da zaradi tega razodetja ceni majhne stvari, ki jim poprej morda niti ni posvečal posebne pozornosti. »Da, denimo, lahko hodim.« In morda je njegovo novoodkrito spoštovanje življenja občutila tudi Eniko, v izdatnejšem zasipavanju z ljubeznijo in pozornostjo. »Sredi vsega, kar se dogaja, se čutiva blagoslovljena in neizmerno hvaležna. Otročiček številka dve! Kmalu bomo družina šestih!« je zapisala lepotica, ki je Hartu njunega prvega otroka Kenza povila leta 2017. Igralec ima iz prejšnjega zakona s Torrei 15-letno hčerko Heaven in tri leta mlajšega sina Hendrixa.

image
V izolaciji je posivel. FOTO: Instagram
Prešteva sive lase
Kevin ima zdaj novo zadolžitev. Skrbeti za nosečo ženo in jo razvajati. Kar mu bo verjetno dobrodošlo, saj se je v minulih dneh, ko je zaradi koronavirusa vse dneve doma, vse prepogosto motril v ogledalu. In prešteval svoje sive lase.

»Sive lase sem sicer dobil že pred časom, a si jih zaradi narave mojega dela nenehno barvam. Zdaj je prvič, da sem tako dolgo brez dela in brez nege frizerja. S katerega koli kota se pogledam, povsod so sivi lasje. Ob straneh. Na vrhu. Brada mi sivi.«
Deli s prijatelji