SAMOMOR

Poslovil se je mladi Klingon Alexander

Igralec se je poskušal kot glasbenik in lastnik restavracije.​
Fotografija: Preživljal se je kot glasbenik.
Odpri galerijo
Preživljal se je kot glasbenik.

Ljubitelji znanstvenofantastične franšize Zvezdne steze so pretreseni, saj je šele zdaj prišla v javnost novica, da je umrl Jon Paul Steuer. Zvezdnik je kot otrok igral Alexandra Rozhenka, sina Klingona Worfa, ki je služil na krovu vesoljske ladje USS Enterprise v drugi generaciji nadaljevanke. Novica je toliko bolj tragična, ker je bil Jon star komaj 33 let, umrl je 1. januarja, razlog smrti pa je bil samomor s strelnim orožjem.
Upodabljal je Alexa.
Upodabljal je Alexa.

Poleg Zvezdnih stez smo ga lahko spremljali tudi v drugih produkcijah, kot sta Mali Velikani in Grace Under Fire.

Jon je igralski svet zapustil leta 1996, želel je postati glasbenik in lastnik restavracije. Člani njegove skupine P.R.O.B.L.E.M.S so dejali, da je bila njihova najboljša odločitev, da so ga sprejeli kot stalnega člana. »Z nami je bil le nekaj dlje kot leto dni, a je kot pevec korenito spremenil naše delovanje. Izgubili smo pevca, predvsem pa smo izgubili prijatelja.« Jon je v seriji Grace Under Fire igral tri sezone, potem pa so jo dve sezoni pozneje odpovedali, ker je vodilna igralka Brett Butler postala nezanesljiva zaradi odvisnosti od mamil in alkohola. Končala je celo kot brezdomka.

»Potem ko sem zapustil serijo, sem želel nadaljevati igro. Zaradi dogodkov v seriji Grace Under Fire so me na avdicijah zasliševali. To se mi ni zdelo profesionalno, zato sem odnehal.«
Preživljal se je kot glasbenik.
Preživljal se je kot glasbenik.

Sledila je selitev v Denver, kjer je leta 2003 ustanovil glam punk skupino Kill City Thrillers. Kot pevec je nastopal pod psevdonimom Jonny P. Jewels. Po nekaj mesecih je skupina spremenila ime v Soda Pop Kids. Leta 2005 se je večina članov skupine preselila v Portland, leta 2009 so razpadli.
Poslovil se je najmanjši Klingon.
Poslovil se je najmanjši Klingon.

Jon je več let delal kot natakar, potem pa je s kuharskim šefom Seanom Sigmonom odprl vegansko restavracijo Harvest at the Bindery. Po njegovi smrti se je restavracija zaprla. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije