Poročile se bodo kot Pepelka

Na prodaj bodo replike poročnih oblek Disneyjevih junakinj. Izbirale jih bodo lahko samo neveste v ZDA in Kanadi.
Fotografija: Prečudovite kreacije, tudi Bellino, bodo predstavili aprila.
Odpri galerijo
Prečudovite kreacije, tudi Bellino, bodo predstavili aprila.

Pravljice bodo resničnost postale. Dekleta od mladega sanjajo o pravljični poroki, prečudoviti dolgi obleki, kot jih nosijo princeske ali prelepe junakinje. Bodoče neveste jih bodo odslej lahko nadele. Disney bo namreč brezčasne obleke princesk s TV-zaslonov popeljal pred resničnega matičarja oziroma duhovnika. Studio je združil moči s poročnim salonom Allure Bridals: skupaj bodo poskrbeli za novo poročno linijo, v kateri bodo prenekatere replike tistih, ki so jih nosile slavne Disneyjeve junakinje. Med šestnajstimi kreacijami v kolekciji so tudi tiste, ki so jih navdihnile Zlatolaska, Sneguljčica, Ariela (Mala morska deklica), Pepelka, Bella (Lepotica in zver), Aurora (Trnuljčica), Jasmina (Aladin), Pocahontas, Tiana (Princesa in žabec).

Disneyjeva pravljična poročna kolekcija vključuje devet fantazijskih oblek, ki poudarjajo silhueto – plesne obleke, vlečke in
Tianina obleka bo polna vitic in cvetov.
Tianina obleka bo polna vitic in cvetov.
obleke A-linije. Pomembni so tudi materiali: mehka svila mikado, eterični til, valoviti šifon, ki jih uravnoteža dramatična struktura prosojne organze in unikatne čipke. Nosile jih bodo lahko drobne in ne tako zelo vitke, saj jih bodo izdelali v velikostih od XS do XXL. Videti jih bo mogoče prav kmalu, svetu jih bodo predstavili aprila v New Yorku, na poročnem modnem tednu, kmalu bodo v trgovinah. Obleke bodo seveda prečudovite, zato bo treba zanje zares globoko seči v žep. Cene se bodo gibale od 1100 do 2300 evrov pa vse od 3240 do 9260 evrov za sedem kosov iz Disneyjeve pravljične poročne platinaste kolekcije! A slovenske (premožne) neveste jih na sončni strani Alp ne bodo mogle kupiti, saj bodo na prodaj samo v severnoameriških salonih, platinasta kolekcija pa le v trgovinah Kleinfeld v New Yorku in Torontu.


Izvršna direktorica salona Allure Bridals Kelly Crum je povedala, da je njena ekipa neutrudno delala ob vsaki obleki: »Vsako zaznamujejo detajli, ki so jih navdihnili brezčasni junaki, ki jih poznamo in jih imamo radi vsi pri salonu Allure in Kleinfeldu pa seveda tudi vse naše neveste,« je dejala. »Toliko deklic, žena, nevest med odraščanjem občuduje Disneyjeve princeske, vsaka
Neveste bodo lahko nosile obleko male morske deklice. FOTOGRAFIJE: Disney
Neveste bodo lahko nosile obleko male morske deklice. FOTOGRAFIJE: Disney
ima najljubšo junakinjo in jo navdušujejo njihova popotovanja, obleke, zgodbe klasičnih filmov.« Med prvimi predstavljenimi bo Tianina platinasta obleka, pooseblja junakinjino praktičnost in ustvarjalnost v elegantnem dizajnu, ki ga je navdihnilo močvirje, od tod svetlikajoče se vitice in cvetovi. Za kolekcijo so značilni kristali, biseri, ročne vezenine in nežen svetlikajoči se til.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije