SKRBNIŠTVO

Popović o Severini: Ta skrbna mati ni izkoristila niti polovice terminov s sinom

Nekdanji Severinin mož trdi, da je žrtev medijskega linča, ki želi Severino prikazati kot največjo žrtev.
Fotografija: Severina v Ljubljani 10. 5. 2019. FOTO: Mavric Pivk
Odpri galerijo
Severina v Ljubljani 10. 5. 2019. FOTO: Mavric Pivk

Potem ko sta se Severina in Milan Popović na začetku julija pojavila na sodišču v Splitu, kjer odločajo o skrbništvu nad njunim sinom Aleksandrom, se je Popović odzval na izjavo Severininega odvetnika, ki je dejal, da se je otrok odločil, da želi živeti pri materi: »Stroka trdi, da otroci v skoraj 100 odstotkih povejo, da želijo živeti z materjo in očetom ter da si želijo, da sta spet skupaj. Če ni tako, je otrok najverjetneje žrtev manipulacij enega izmed staršev.«

Popović je prav tako vložil novo prijavo zoper Severino, saj je po njegovem mnenju ta rekla sinu, kaj naj pove na sodišču, kar je protizakonito. Meni, da sodišče ne bi smelo upoštevati otrokovega mnenja, saj je ta razpet med materjo in očetom in sam ne more sprejeti odločitve. Trdi tudi, da Severina sina ni obiskovala niti toliko, kot bi lahko – da je v zadnjih 20 mesecih polovico časa, ki bi ga lahko preživela v sinovi družbi, tega prepustila tretjim osebam, med drugim dostavljavcem hrane.

»Ko sem ji zadnjič ponudil, da je lahko s sinom, mi je odgovorila, da ona ni moja varuška, ki bo pazila mojega otroka, ko bom jaz na poti,« je za Kurir povedal Milan, ki meni, da je žrtev medijskega linča. Mediji po njegovem želijo Severino prikazati kot mučenico in največjo žrtev.

image_alt
To pa je nerodno: največja hrvaška zvezda padla na rit (VIDEO)

image_alt
Anže in Severina zavihala rokave

image_alt
Uf, poglejte, kako ga je Severina zajahala (FOTO)

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije