GROZLJIVO PRIČANJE

Popolni zlom ameriške zvezdnice: Posilil me je s steklenico in steno obarval s krvjo! (VIDEO)

Njen nekdanji mož se je znašel pod plazom obtožb.
Fotografija: Amber Heard. FOTO: Pool Reuters
Odpri galerijo
Amber Heard. FOTO: Pool Reuters

Amber Heard je nadaljevala pričanje na sodišču v tožbi proti bivšemu možu Johnnyju Deppu. Amber je dejala, da jo je Depp posilil s steklenico, igralčeva odvetniška ekipa pa je njeno pričanje označila za predstavo njenega življenja.

Domnevni napad se je zgodil marca 2015 v Avstraliji v najeti hiši, kjer je Depp živel med snemanjem filma Pirati s Karibov 5. Gre za isti incident, v katerem je on izgubil prst. Trdil je, da je takrat ona vrgla vanj steklenico.

»V nekem trenutku je bil nad mano in kričal, da me sovraži, da sem mu uničila življenje,« je hlipala Amber med pričanjem. »Sem na pultu in se držim za vrat, medtem ko je on nad menoj. Pogledam ga v oči in ga ne vidim več. Ni on, vse je črno ... Še nikoli v življenju me ni bilo tako strah. Poskušala sem priti do njega, mu povedati, da sem jaz. Z zatiljem sem udarila v prečko in nisem mogla dihati. Poskušala sem vstati in mu povedati, da me res boli, nisem mogla dihati, nisem mogla vstati ...«

Depp je pred tem pričal, da nikoli ni udaril Amber, prav nasprotno, da ga je telesno zlorabljala ona. O nasilnem sporu glede tetovaže pa trdi, da se ni nikoli zgodil. Ona je tudi zanikala njegove besede, da je zalučala steklenico vanj.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas