IZGUBLJENI SIN

Pojavil se je Šaulićev nezakonski sin, za katerega ni vedel nihče

Po smrti slavnega očeta zahteva svoj del pogače.
Fotografija: Šaban Šaulić. FOTO: Wikipedia
Odpri galerijo
Šaban Šaulić. FOTO: Wikipedia

Pokojni srbski pevec Šaban Šaulić naj bi imel še enega nezakonskega sina, za katerega doslej ni vedel nihče. Ime mu je Marko Jovanović in živi v Detroitu. Sedemintridesetletnik se je po smrti znanega pevca odločil zahtevati svoj del pogače po umrlem očetu.

Robert Omaljev, prav tako Šabanov nezakonski sin, je potrdil informacije o še enem nezakonskem otroku kralja srbske narodne glasbe. »Slišal sem, da imam brata v Ameriki. Če je resnično Šabanov sin, ga bom z veseljem gostil pri nas. Tudi jaz sem nezakonski, zato vem, kako se počutiš, ko si zavrnjen,« je za tuje medije povedal Robert.

Za drugega nezakonskega sina Marka ni vedel nihče, saj ta živi v ZDA, kamor se je kmalu po njegovem rojstvu preselila njegova mama, ki je prej živela v Nemčiji, ima pa balkanske korenine. Ta mu je povedala, da je Šaban njegov oče, nikoli pa se ni hotel izpostavljati, saj je vedel, da je Šaban zelo znana oseba in mu pojavljanje v medijih ni dišalo. Ker je IT-strokovnjak, očetove finančne pomoči ni potreboval. Po smrti Šabana Šaulića pa ima namen odpotovati v Srbijo, kjer bo zahteval, kar mu po zakonu pripada in nič več. Še prej bo opravil DNK- test, ki bo potrdil ali ovrgel očetovstvo. Marko namreč niti sam ne verjame stoodstotno svoji materi o pravem očetu, saj je bila Šabanova velika oboževalka in je morebiti samo zaradi tega sinu rekla, da je njegov oče slavni pevec. Nikoli ni niti sporočila pokojnemu, da ima z njo sina.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije