VESELA NOVICA

Poglejte, kakšno ime sta izbrala zakonca Grašo za svojo prvorojenko

Deklica je prijokala na svet malce prehitro in s carskim rezom.
Fotografija: Petar Grašo in Hana Huljić na poročni dan. FOTO: Instagram, zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Petar Grašo in Hana Huljić na poročni dan. FOTO: Instagram, zaslonski posnetek

Hrvaški mediji so se razpisali o otroku Petra Graša in Hane Huljić Grašo. Njuna ljubezenska zgodba se je bliskovito odvijala. V zgolj enem letu sta sporočila, da sta par, se zaročila in povila prvega otroka. Vse odkar sta javno priznala, da sta zaljubljena, mediji spremljajo vsak njun korak. Tako je znano tudi ime, ki sta ga izbrala za svojo deklico.

Dojenčici, ki je ob rojstvu tehtala 3.100 gramov in je merila 50 centimetrov, je ime Alba. Kot poroča Jutarnji list, se mlada mamica in hčerka počutita dobro, čeprav je porod potekal s carskim rezom in nekaj dni pred napovedanim rokom. 

Zakonca Grašo napovedujeta veliko slavje, ki se je očitno začelo že takoj po rojstvu. Nanj je namreč z letalom odbrzel znani slovenski kuhar Tomaž Kavčič, ki je dober prijatelj Petra Graša in ena izmed njegovih dveh poročnih prič.

Hana je rodila v Splitu. Tik pred porodom je bil Grašo v Zagrebu, vendar je takoj po klicu odhitel v splitsko bolnišnico in pospremil prihod svoje prvorojenke. Srečni očka se še ni pokazal novinarjem, prav tako zanje ni dosegljiv na telefon. 

Slavni dedek Tonči Huljić je svoji vnukinji že napisal pesem, babica Vjekoslava pa ji je posvetila zgodbico. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas