PREOBRAZBA

Poglejte, kakšen lepotec je postal

Iz grdega račka se je prelevil v enega najbolj iskanih modelov.
Fotografija: Gwilym Pugh. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Gwilym Pugh. FOTO: Instagram

Gwilym Pugh je bil star 22 let, delal je od doma in se zato precej zapustil ter zredil. Čeprav je bil v svojem poslu (imel je lastno podjetje za življenjska zavarovanja) zelo uspešen, pa ni bil srečen. »Imel sem preveč kilogramov, delal sem po 12 ur na dan, zaradi športne poškodbe pa se nisem mogel premikati. Posel je cvetel, a sem se odločil, da v življenju potrebujem red, in sklenil, da bom začel zdravo živeti,« je danes 33-letni Pugh iz Walesa povedal za britanski The Mirror.

»S prijatelji sem ustanovil glasbeno skupino. Frizer mi je priporočil, naj si pustim rasti brado,« pravi in dodaja, da je nehal naročati hitro prehrano, največja sprememba pa je prišla, ko je dal odpoved. »Najboljše za moje zdravje je bilo prav to – nehal sem sedeti za računalnikom po 10 ur na dan.« Potreboval je pet let, da je prišel do svoje najboljše frizure, vsak dan pa si je zadal cilj, da naredi 15 tisoč korakov.

Trdi, da mu je pri doseganju cilja najbolj pomagal instagram, kjer so ga opazili modni agenti in mu ponudili delo modela. Med drugim je sodeloval tudi z nekdanjim nogometnim zvezdnikom Davidom Beckhamom.


Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije