KONEC

Po osmih letih konec ljubezni

Jason Segel in Alexis Mixter sta se razšla. Simpatični igralec je bil prej v razmerju z Michelle Williams.
Fotografija: Nista več ljubimca, a ostajata najboljša prijatelja. FOTO: Osebni Arhiv
Odpri galerijo
Nista več ljubimca, a ostajata najboljša prijatelja. FOTO: Osebni Arhiv

Naj imamo nekoga še tako radi, stvari se včasih pač ne obnesejo. »Je moj najboljši prijatelj. Z nikomer nisem še preživela toliko časa, se z nikomer toliko smejala in jokala, toliko doživela in si toliko reči delila. Skupaj sva notranje rasla in se spremenila. Na boljše,« je zapisala umetnica Alexis Mixter, ki nikoli ni pričakovala, da se med dvema človekoma lahko splete tako močna in globoka vez, kot se je med njo in Jasonom Seglom, s katerim sta se zaljubila pred osmimi leti.
Vzljubili smo ga v seriji Kako sem spoznal vajino mamo.
Vzljubili smo ga v seriji Kako sem spoznal vajino mamo.

A čeprav simpatični hollywoodski zvezdnik, ki ga verjetno najbolje poznamo iz ameriške humoristične nanizanke Kako sem spoznal vajino mamo, še vedno ostaja njen najboljši prijatelj in ga bo vedno brezpogojno ljubila, je razmerju zvezdniškega parčka vseeno odklenkalo. »Spremembe se v življenju pač dogodijo,« je sporočila in dodala, da sta z igralcem že pred nekaj časa sklenila, da se razideta.

Med prikupno Alexis in Jasonom je zaprasketalo v iztekanju leta 2013, malce po tem, ko se je izpela igralčeva ljubezen s stanovsko kolegico Michelle Williams. A čeprav je novemu parčku precej hitro postalo jasno, da sta verjetno naletela na nekaj nadvse lepega, svojih nežnih čustev vendar nista obešala na veliki zvon in se šele po treh letih tudi javno in uradno pokazala kot srečen par, na rdeči preprogi dobrodelne prireditve pod taktirko oskarjevca Seana Penna.


To pa je bil tudi eden redkih skupnih utrinkov, ki sta jih zaljubljenca delila z javnostjo. Raje sta ohranjala svojo zasebnost, zato je bilo Alexis zdaj še toliko bolj nenavadno s svetom deliti, da se je njuna ljubezen izpela. »Objaviti novico razhoda na družabnih omrežjih je nadvse čudno. Toda tudi imeti razmerje na očeh javnosti ni lahko,« je čivknila in dodala, da sta oba z Jasonom nadvse zaščitniška do svoje zasebnosti in tako bosta živela tudi v prihodnje, čeprav po novem le kot prijatelja, ne več kot ljubimca. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas