Po Mladem Sheldonu še Mladi Howard

Po Velikih pokovcih prehajajo na predzgodbe o glavnih junakih. V bodočega inženirja in astronavta naj bi se prelevil Ethan Stern.
Fotografija: Veliki pokovci so se poslovili pred enim letom.
Odpri galerijo
Veliki pokovci so se poslovili pred enim letom.

Nikakršnega dvoma ni, da so si Veliki pokovci podjarmili svet. Humoristični seriji o družbeno precej nerodnih, sicer pa genialnih znanstvenikih, katerih misli so se večji del časa vrtele okoli znanosti, stripov in znanstvene fantastike, je v minulem desetletju namreč uspelo to, kar je morda uspelo le še seriji Prijatelji, ki je kraljevala malim zaslonom v 90. letih prejšnjega stoletja. Smešni piflarji so namreč ponosno zasedali prestol najbolj gledane serije, njeni glavni junaki pa so proti koncu v žep pospravili tudi po okrogel milijon za eno samo epizodo.
V naslednji predzgodbi bomo spoznavali, kako in zakaj je Howard postal Howard.
V naslednji predzgodbi bomo spoznavali, kako in zakaj je Howard postal Howard.

A vendar se je maja lani, ko je na televizije prišla še sklepna epizoda zadnje sezone, njihovo 12-letno obdobje vladavine končalo. No, skoraj. Filmski ustvarjalci so namreč po 12 sezonah ugotovili, da pri ljudeh tako priljubljeni liki še niso rekli svoje zadnje besede. Zato je mreža CBS že pred tremi leti zagnala predzgodbo Velikih pokovcev, ki je sledila otroškim korakom briljantnega Sheldona Cooperja, zdaj pa bodo pred kamerami oživili zgodnja leta suhljatega, nadležnega Howarda Wolowitza v oprijetih hlačah in s pretirano zaščitniško judovsko mamo.
Otroštvu genialnega Sheldona smo začeli slediti pred tremi leti.
Otroštvu genialnega Sheldona smo začeli slediti pred tremi leti.

Da bodo mlademu Sheldonu morda sledile serije o mladosti drugih velikih (a tedaj še vedno majhnih) pokovcev, je dal misliti že zaključek druge sezone Mladega Sheldona maja lani. Kamere so namreč pokazale utrinke iz življenj Leonarda, Penny, Raja, Howarda, Bernadette in Amy, ki se tedaj še niso poznali, a so pozneje, v odraslem življenju, postali nerazdružljivi prijatelji. In očitno je drugi na vrsti Howard, bodoči inženir in astronavt, ki mu je v Velikih pokovcih glas in stas posodil Simon Helberg.


O vsebini predzgodbe o Howardu ni še nič znanega. Morebiti bo razkrila, zakaj ga je v mladosti zapustil oče in kako je mladi inženirček postal že bolestno navezan na mamo. Oboževalci serije tudi ugibajo, ali bodo naposled videli njegovo mamo, ki smo jo v Velikih pokovcih velikokrat le slišali, nikoli pa videli. A čeprav je vse še v povojih, naj bi snemanje serije o mladem Howardu začeli v kakšnem letu, vanj pa naj bi se prelevil Ethan Stern

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije