NEZAKONSKA HČI

Po dolgih letih sprava z očetom

Delphine, zdaj princesa, je po dolgotrajni sodni bitki dosegla, da jo je nekdanji kralj priznal za hčer. Pred dnevi se je končno srečala z Albertom II. in njegovo ženo Paolo v njuni palači Belvedere.
Fotografija: V začetku meseca je Delphine spoznala tudi svojega polbrata, belgijskega kralja Philippeja. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
V začetku meseca je Delphine spoznala tudi svojega polbrata, belgijskega kralja Philippeja. FOTO: Facebook

Nezakonska hči nekdanjega belgijskega kralja Alberta II., ki je po letih boja na sodišču le dosegla, da jo je oče tudi uradno priznal, posledično pa je upravičena do deleža njegove zapuščine, njegovega priimka ter plemiškega naziva, je končno dobila priložnost srečati se z očetom in njegovo ženo kraljico Paolo.


Princesa Delphine je v začetku meseca že spoznala svojega polbrata, belgijskega kralja Philippeja, s katerim sta si imela veliko povedati, obljubila sta si tudi, da bosta v prihodnje redno v stiku. Tudi tokratno srečanje je bilo menda zelo prijetno, predvsem pa je bilo to srečanje »odpuščanja, celjenja ran in sprave«, so Delphinin obisk v palači Belvedere, kjer domujeta Albert in njegova žena, opisali na belgijskem dvoru.
Srečanje je bilo prijetno, so sporočili. FOTO: REUTERS
Srečanje je bilo prijetno, so sporočili. FOTO: REUTERS

»Začelo se je novo poglavje v naših življenjih, poglavje, polno čustev, duševnega miru, razumevanja in upanja. Med srečanjem na dvorcu Belvedere je vsak od nas dobil priložnost, seveda z empatijo in spokojnostjo, izraziti svoja čustva in izkušnje. Po škandalih, vsem trpljenju in duševnih ranah, ki smo jih utrpeli v preteklosti, je zdaj čas za odpuščanje, celjenje ran in spravo. Novo pot smo določili skupaj, a zavedamo se, da ne bo lahka. Potrebno bo veliko potrpljenja in vztrajnosti, a naredili smo prve korake in odločeni smo, da bomo dalje hodili v miru,« so v skupni izjavi zapisali Delphine, Paola in Albert in na družabnem omrežju ter na uradni spletni strani monarhije objavili tudi fotografijo s srečanja, na kateri z nasmehi na ustih in na primerni razdalji sedijo v eni od razkošnih soban na dvorcu nekdanjega kralja.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas